Kim demiş tecrübesiz diye?

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, "Bazı insanlar İsmail Hocanın yeterli tecrübeye sahip olmadığını söylüyor ama bence çok fazla tecrübesi var. Doğru zamanda Fenerbahçe'ye teknik direktör oldu" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ağustos 2014 Güncelleme 23 Ağustos 2014, 01:06
Kim demiş tecrübesiz diye?

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt ve Serdar Kesimal, Marmara Park AVM'deki Fenerium mağazasında taraftarların formalarını imzalarken, sorulan sorulara da içtenlikle cevap verdi. Öncelikle Süper Kupa finaline değinen Kuyt, "Galatasaray maçı sezonun ilk resmi maçı olacak. Sezonun ilk kupası için oynayacağız. En büyük rakibimize karşı mücadele edeceğiz 2 defa üst üste Süper Kupa'yı kaybettik fakat artık önümüzde yeni bir sezon ve maç var. Biz kazanacağımıza inanıyoruz" dedi.

HEPİMİZ İSMAİL HOCAYA GÜVENİYORUZ

Yeni teknik direktör İsmail Kartal ile ilgili soruya da cevap veren Kuyt, şu ifadeleri kullandı: Biz İsmail Hocaya çok güveniyoruz. Bazı insanlar İsmail hocanın yeterli tecrübeye sahip olmadığını söylüyor ama bence çok fazla tecrübesi var. F.Bahçe'de uzun zamandır yardımcı antrenör olarak görev yaptı. Ben onun Fenerbahçe'ye teknik direktör olmak için doğru zamanda olduğunu düşünüyorum.

SON 2 MAÇTA İYİ FUTBOL ORTAYA KOYDUK...

Tüm tecrübesini takıma katacaktır. Son derece güveniyoruz ve başarılı olacağına inanıyoruz. İki haftadır takımın daha iyiye doğru gittiğini de söyleyebilirim. Şükrü Saracoğlu'nda Olympiakos ve ve İtalya'da Roma gibi Şampiyonlar Ligi düzeyinde mücadele eden takımlara karşı oynadığımız maçlarla da bunu ortaya koyduğumuzu düşünüyorum.