Tarih yazmaya geldim

Yeni tecrübelerin kendisini motive ettiğini söyleyen Diego Ribas, "Kıyaslanmak ilk kez başıma gelmiyor. Alex kendi tarihini yazdı. Ben de kendi tarihimi yazacağım. Herkes kendi işini yapacak" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Temmuz 2014 Güncelleme 19 Temmuz 2014, 01:15
Tarih yazmaya geldim

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Diego Ribas, Topuk Yaylası'nda merak edilen soruları cevapladı. Fenerbahçe'de mutlu ve şaşkın olduğunu belirten Diego, "Burası çok inanılmaz şekilde şaşırttı. Türkiye'nin en büyük kulübüne geldiğime inandım. Burada olmaktan çok mutluyum. Bugüne kadar her şey güzel geçti. Antrenmanlarda çok eğleniyoruz. Çok fazla birliktelik var. Tesisleri de çok beğendim" dedi. Alex ile kıyaslanması hakkında da konuşan Brezilyalı futbolcu, "Alex ile kıyaslandırılmama diyecek bir şey yok. İlk defa başıma gelmiyor. Alex kendi tarihini yazdı şimdi ben buradayım ve ben de kendi tarihimi yazacağım. Herkes kendi işini yapmalı" ifadesini kullandı. Fenerbahçe'ye gelmeden önce birçok Türk arkadaşından bilgi aldığını da belirten Diego, "Avrupa'nın diğer ligleri ile aynı seviyede olmasa da geliştiğine inanıyorum. Futbolda da hangi ligde olduğunun önemi yok ve sürekli en iyi şekilde hazırlanmanız lazım" diye konuştu.

YABANCI KURALI İLE İLK KEZ KARŞILAŞTIM
Yabancı kuralı hakkında konuşan Diego, şöyle devam etti: "Yabancı kuralı benim ilk defa karşılaştığım bir şey. Daha önce karşılaşmadım hiç. Benim için bir ilk olacak. Hocamız oynatır, oynatmaz onu görüp saygı duyacağız. Atletico Madrid'in geçen sene yaptıklarını tekrarlamak zor olacaktır ama başarılı olacaklarına inanıyorum."

MELO ARKADASIM AMA KAZANMAK İSTERİM!
Galatasaray'ın Brezilyalısı Melo'nun arkadaşı olduğunu söyleyen Diego, "Ona saygı duyuyorum. Ama sahaya çıkınca kazanmak istiyorum" dedi. G.Saray'da forma giyen vatandaşı Melo hakkındaki soruyu da cevaplandıran Diego, şu ifadeleri kullandı: Melo arkadaşım. Gelmeden önce de konuşuyorduk ama sahaya çıkınca kazanmaya bakıyorsunuz. Derbi maçları oyuncular farklı motive eder. Melo çok iyi bir oyuncu ve ona saygı duyuyorum ama sahaya çıkınca kazanmak istiyorum."