10 haftalık korku tüneli

Lige sahasında seyircisiz Karabük maçıyla başlayacak olan Fenerbahçe sırasıyla Trabzon, Galatasaray, Beşiktaş ve Bursaspor ile deplasmanda karşılaşacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Temmuz 2014 Güncelleme 16 Temmuz 2014, 00:58
10 haftalık korku tüneli

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz sezon en yakın rakibi Galatasaray'ın 8 puan önünde şampiyonluk ipini göğüsleyen Fenerbahçe, yeni sezona hiç ummadığı bir fikstürle başlayacak. Sarı-Lacivertli ekip özellikle ilk 10 haftada birbirinden zorlu karşılaşmalar oynayacak. Lige cezası nedeniyle Şükrü Saracoğlu Stadı'nda seyircisiz oynayacağı Kardemir Karabükspor maçıyla başlayacak olan Fenerbahçe, ilk deplasman maçını 2. haftada Trabzonspor ile oynayacak. Ancak bu karşılaşma Bordo-Mavili ekibin cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak.

FENER İLK 10 HAFTA NEFES BİLE ALAMAYACAK...
Fenerbahçe ligin 6. haftasında Galatasaray ile Türk Telekom Arena'da, diğer ezeli rakibi Beşiktaş ile de yine dış sahada oynayacak. Fenerbahçe için ligin en zor deplasmanlarından birisi olarak kabul edilen Bursa deplasmanı da 10. haftada karşılarına çıkacak. Fenerbahçe için geçtiğimiz sezon tam tersi bir fikstür söz konusuydu. Fenerbahçe tüm derbi maçları ilk yarıda sahasında oynamıştı.

FENERBAHÇE ZORLU FİKSTÜRÜ AVANTAJA ÇEVİRİR Mİ
Fenerbahçe'nin zorlu deplasman maçlarını yakın aralıklarla oynayacak olması da Sarı-Lacivertli ekibin fikstürüne zorluk katan bir başka unsur. Ancak Fenerbahçe bu zorlu fikstürü avantaja çevirme şansına da sahip. Sarı-Lacivertli ekip, 10 haftalık periyodu en az hasarla atlatırsa, kalan maçlar itibariyle kağıt üstünde de olsa inalılmaz bir fikstür avantajının sahibi olacak.