Fener'e ölüm grubu

THY Euroleague'de kuralar çekildi... Anadolu Efes ve G.Saray Liv Hospital dişine göre takımlarla eşleşti. Fenerbahçe Ülker ise ölüm grubuna düştü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Temmuz 2014 Güncelleme 11 Temmuz 2014, 00:21
Fener’e ölüm grubu

İÇİNDEKİLER

Turkısh Airlines Euroleague'de 2014-2015 sezonu kura çekimi Barcelona'da yapıldı. Temsilcilerimiz Anadolu Efes, Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Liv Hospital'ın rakipleri belli oldu. Kuraya 2. torbadan giren Anadolu Efes, A Grubu'nda Real Madrid, Zalgiris Kaunas Nizhny, Dinamo Sassari ve elemelerden gelecek takımla eşleşti.

FENER'E UNICS KAZAN DA GELEBİLİR
Fenerbahçe Ülker ise tam anlamıyla ölün grubuna düştü. Sarı-Lacivertliler; Barcelona, Panathinaikos, Armani Milano, Bayern Münih ve Turow Zgorzelec'le C Grubu'nda yer aldı. Eğer elemelerden Unics Kazan gelirse, aynı grupta iki Rus takımı olamayacağı için Turow Zgorzelec'le yer değiştirecek.

FINAL-FOUR BU KEZ MADRİD'TE
Böylece grup daha da zorlaşacak. Galatasaray Liv Hospital'in rakipleri ise Olympiakos, Valencia, Laboral Kutxa, Kızılyıldız ve Neptunas oldu. Gruplarında ilk 4 sırayı alacak takımlar 2. tura çıkacak. Geçtiğimiz sezon İtalya'nın Milano kentinde yapılan Final-Four organizasyonuna bu sezon İspanya'nın başkenti Madrid ev sahipliği yapacak.