Yıldırım'dan full mesai!

İnfaz süreci başlayan Başkan Yıldırım, buna rağmen tam gün oyuncularının yanındaydı... 2 basket maçı izledi... Sonra soluğu Samandıra'da aldı... Ardından da kampa gitti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Nisan 2014 Güncelleme 20 Nisan 2014, 01:01
Yıldırım’dan full mesai!

İÇİNDEKİLER

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın şike davasına olan itirazı reddedip dosyayı yerel mahkemeye yollamasının ardından hapse girmesi beklenen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, dün yine de kulübü için tam mesai yaptı. Saat 11.00 gibi kulüp binasına gittiği öğrenilen Aziz Yıldırım daha sonra saat 13.30'da başlayan Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı'nın Fenerbahçe Ülker Sport Arena'da Kayseri Kaski ile oynadığı yarı final play-off 2. maçını izlemeye gitti. Burada Sarı-Lacivertli taraftarlar tarafından sevgi gösterileriyle karşılanan Aziz Yıldırım, daha sonra aynı kompleksin içinde yer alan diğer salona geçti ve burada saat 16.00'da start alan Fenerbahçe Ülker-Medical Park Trabzonspor karşılaşmasını yönetici arkadaşları ile birlikte takip etti. Sarı-Lacivertli taraftarlar burada da maç içinde Başkan Yıldırım'a tezahürat yapmayı sürdürdüler.

İDMANI İZLEDİ KAMPA KATILDI!
BASKETBOL takımlarının galibiyetlerini izleyen Başkan Aziz Yıldırım, günün son bölümlerinde de durmadı! Fenerbahçe Futbol Takımı'nın Samandıra Can Bartu Tesisleri'ndeki idmanını takip eden Aziz Yıldırım sonrasında burada Fenerli oyuncularla yemek yedi. Yıldırım burada oyunculardan galibiyet sözü aldı. F.Bahçe Başkanı böylece kulübüne olan bağlılığını bir kez daha ortaya koymuş oldu.