Fener'in çılgın planı

Şampiyonluk kutlaması hazırlıklarına başlayan Fenerbahçeli taraftarlar, Bağdat Caddesi'nin yanı sıra 3 Temmuz sürecinin sembol yerlerinden biri olan Çağlayan Adliyesi'ne giderek zaferlerini doyasıya yaşayacaklar

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Nisan 2014 Güncelleme 15 Nisan 2014, 01:08
Fener’in çılgın planı

İÇİNDEKİLER

Antalyaspor galibiyetiyle şampiyonluğu kucaklamaya çok ama çok yaklaşan Fenerbahçe'de artık kutlama hazırlıkları yapılıyor... Sosyal medya ve forumlarda kutlama organizasyonuyla ilgili planlar yapan Sarı-Lacivertli taraftarlar, son yılların en çok ses getirecek olaylarından birisine imza atmaya hazırlanıyor.

BÜYÜK BİR MESAJ VERİLECEK
Sporx'in haberine göre Fenerbahçeli taraftarlar resmen şampiyonluğun ilan edilmesinden sonra 3 Temmuz'u bir kez daha hatırlatmayı düşünüyor. Sarı-Lacivertli taraftarların şampiyonluk kutlaması için seçtiği yerlerin başında ise bu sefer Bağdat Caddesi yerine Çağlayan Adliyesi var. Fenerbahçeli taraftar grupları kendi aralarında yaptığı tartışmalarda 3 Temmuz döneminden bu yana yaşananları protesto etmek ve büyük bir mesaj vermek adına kutlamaların büyük bir kısmını Çağlayan'da yapmayı planlıyor.

BEŞİKTAŞ'TA DA OLUR MU?
Fenerbahçeli taraftarlar bu organizasyonu gerçekleştirirse bu kez Çağlayan Adliyesi'nin önüne mahkeme için değil, büyük bir zaferi kutlamak için gidecekler. Gelen bilgilere göre Sarı-Lacivertliler'in bir başka ses getirecek planı ise Aziz Yıldırım'ın gözaltına alındığı ve bir süre ifade verdiği Beşiktaş Adliyesi önünde 3 Temmuz'u protesto etmek için yapılacak şampiyonluk kutlaması. Fakat Beşiktaşlı taraftarlarla karşı karşıya gelinme ihtimali nedeniyle bu fikre birçok kişi soğuk bakıyor.