Bizden kimse efendilik beklemesin

Kadınlar Avrupa Ligi finalinde edilen küfürler için konuşan Uslu, "30-40 kişi polisin arkasına sığınıp ölmüş annemize küfür etti. Kimse dur demedi... Mart ayı da geçti ama bir anlam veremedim. Artık kimse bizden efendilik beklemesin" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Nisan 2014 Güncelleme 15 Nisan 2014, 01:06
Bizden kimse efendilik beklemesin

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın sözcüsü Mahmut Uslu, Ekaterinburg'da Kadınlar Avrupa finali maçında yaşanan küfür olayları ile ilgili olarak özel bir kanalda açıklamalarda bulundu. "Bundan sonra bizden kimse efendilik beklemesin" diyen Mahmut Uslu, bu kişileri tanıyan kişilerin olduğunu ve dava açacaklarını söyledi. Uslu şöyle devam etti: "Azınlık insanlar polisin arkasına sığınarak bunları yaptılar. 19-20 sayı öne geçmişler hala küfrediyorlar başkana. Biz de başkana küfür edenlere aynı şekilde karşılık vereceğiz. Yeter artık.

MAÇI ALIYORSAN HALA NİYE KÜFREDİYORSUN
BİZ küfretmeyin diye kendi taraftarlarımıza baskı yapıyoruz. Onlar küfrediyorlar. Galatasaraylı yöneticiler boyunları eğik onları deve kuşu misali izliyorlar. Onların üzerindeki 30-40 kişi arasında eski operatör, eski basketbolcu ve idareciler de var. Bunlar neden küfrederler? Maçı alıyorsan herhangi bir şey yok. Bunların ne problemi var. Bu sene şampiyon oluyoruz diye mi küfrediyorlar?

ADALET VARSA ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE GİDERİZ
BENİM de ölmüş anneme küfrettiler. Mart ayı geçti neden bunu yapıyorlar anlamıyorum. Onların hepsini bizim arkadaşlar tanıyor ve ihbar edeceğiz." Uslu, F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne gidip gidemeyeceği hakkındaki bir soruya da "2 sene ceza aldık. 3 senedir gitmiyoruz. Bu adalet mi? Değil. O zaman bir ihtimal var" cevabını verdi.