İnfaz karmaşası!

Aziz Yıldırım'ın infaz dosyasının mahkemeye gönderildiği iddia edildi. Ancak Yargıtay savcısı incelemenin sürdüğünü söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Nisan 2014 Güncelleme 11 Nisan 2014, 00:01
İnfaz karmaşası!

İÇİNDEKİLER

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın şike davası dosyasını infazın gerçekleşmesi için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdiği haberi dün gündeme bomba gibi düştü! Ancak dosyanın itirazları değerlendiren Savcılar Komisyonu'nda olduğu ve Yıldırım ve şike sürecinde hapis cezası alan sanıklar için cezaevi sürecinin henüz başlamadığı öğrenildi. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Hakkı Şentürk, dosyanın mahkemeye gönderilmediğini incelemenin sürdüğünü söyledi.

SÜREÇ NASIL OLACAK
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Daire kararına itiraz etmezse dosyayı İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderecek. Mahkeme, infaz işlemlerini tamamlayıp dosyayı İnfaz Savcılığı'na ulaştıracak. İnfaz Savcılığı, Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu ceza alan sanıklar için infaz süresi hesaplayarak, gerekenler için yakalama kararı çıkaracak.

YILDIRIM DÜN GELDİ BUGÜN GİDİYOR
Başkan Yıldırım, dün eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un ziyareti nedeniyle İstahbul'a geldi. Yıldırım'ın Bayan basketbol takımı için tekrar Rusya'ya gideceği öğrenildi.