Futboldan temizlemeli!

Teknik patron Ersun Yanal'dan Melo'ya ağır gönderme. Yanal, isim vermeden "Çirkin tavırda olanlar futboldan temizlenmeli" diye konuştu. Yanal, "Bir an önce matematiksel olarak şampiyonluğu garantilemek istiyoruz" ifadesini de kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Nisan 2014 Güncelleme 11 Nisan 2014, 00:04
Futboldan temizlemeli!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Süper Lig'de Galatasaray ile oynadıkları ve gergin geçen derbiye atıfta bulunarak, "Böyle çirkin tavırlarda olanların Türk futbolundan ayıklanması ve temizlenmesi gerektiğini düşünüyorum" dedi. Yanal'ın bu sözlerle isim vermese de derbi maçta dil çıkarma hareketiyle tepki toplayan Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcu Melo'ya göndermede bulunduğu iddia edildi. Sarı-lacivertli kulübün eski asbaşkanlarından Cihan Kamer'in futbol takımına verdiği yemekte FBTV'ye açıklamalarda bulunan Yanal, futbolda karşılıklı olan saygı ve sevginin devam etmesi gerektiğini belirtti. Yanal, şunları söyledi: "Ülkemizdeki futbol heyecanının sahanın içindeki kalite ile birleşmesi çok önemli. Talihsiz bazı maçlar yapıyoruz. Bu süre içinde çok çirkin ve gereksiz bir tarz, gerginlik oluşturdu. İki dost kulübün arasındaki rekabetin Türk futbolunda çok önemli bir yerde olduğunu düşünüyorum. Böyle çirkin tavırlarda olanların Türk futbolundan ayıklanması ve temizlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu çirkinliklere yer olmasın."

EKSİKLERİMİZ VAR AMA 11 KİŞİ ÇIKACAĞIZ!
Pazar günü oynayacakları Antalya maçına da değinen Yanal, "Medical Park Antalyaspor maçında eksik oyuncularımız olacak. Sezon başından beri kadromuzun kalitesinden bahsettik. Kim görev alırsa alsın sahaya 11 kişi çıkacak. Kazanmak istiyoruz. Ve bir an önce de matetatiksel olarak şampiyonluğu ilan etmeyi hedefliyoruz" dedi.