Zafer totemi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Lazio karşısında 1-0 geriye düştükleri karşılaşmada Caner'in golüyle çocuklar gibi sevindi... Yıldırım maçtan sonra da tüm takımı kutlayıp, "Şimdi sırada final var. Amsterdam çok yakın" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Nisan 2013 Güncelleme 12 Nisan 2013, 02:56
Zafer totemi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, takımının Avrupa Ligi çeyrek finali rövanşında İtalya deplasmanında Lazio ile yaptığı maçta adını yarı finale yazdırmasıyla kendinden geçti. Sarı-Lacivertliler'in 74. dakikada Caner Erkin'in bulduğu golle beraberliği sağlayarak tur yolunu açmasıyla adeta çocuklar gibi sevinen Başkan Aziz Yıldırım, karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikteyse derin bir "oh" çekti.

TOTEMLERİ İŞE YARADI...
Sarı-Lacivertliler'in Lulic'in attığı golle 1-0 geriye düşmesiyle oldukça gerilen Yıldırım'ın ellerini birleştirerek totem yapması ise dikkatlerden kaçmadı. Neredeyse Caner'in golü gelene kadar karşılaşmayı bu şekilde izleyen Yıldırım, golün gelmesiyle büyük bir coşku yaşadı.

TRİBÜNDE BÜYÜK COŞKU!
Yıldırım, maçın bitiş düdüğüyle birlikteyse sevincini yönetim kurulu arkadaşları ve Roma Olimpiyat Stadı'na çağrılan özel davetli misafirlerle paylaştı. F.Bahçeli yöneticiler de büyük sevinç yaşadı.

AZİZ YILDIRIM'IN 100. AVRUPA KARŞILAŞMASI
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Lazio maçıyla birlikte kendi dönemindeki 100. Avrupa kupası maçına çıktı. Fenerbahçe, Yıldırım dönemindeki bu 100 maçta 38 galibiyet, 25 beraberlik alırken 37 karşılaşmayı ise kaybetti. Sarı- Lacivertliler, yine Aziz Yıldırım döneminde 2007-08 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalarak Avrupa'da önemli başarılarından birini almıştır.