Yolun sonu Amsterdam

Aykut Kocaman, "Oyuncularımı tebrik ediyorum ve alınlarından öpüyorum. Artık yolun sonu final. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Nisan 2013 Güncelleme 12 Nisan 2013, 02:16
Yolun sonu Amsterdam

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, maçtan sonra yaptığı açıklamada hem Lazio karşılaşmasını değerlendirdi hem de Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi yolundaki şansı hakkında açıklamalarda bulundu. Başarılı teknik adam, "Oyuna 2-0'ın avantajıyla başladık. Lazio'nun neredeyse ilk yarıda pozisyonu yok. Lazio turu geçmek için elinden gelini yaptı. Tam oynanması gereken gibi bir oyun ortaya koyduk. Bu başarı benim değil Fenerbahçe'nindir. Bundan sonra çıtayı yukarıya çekmek için çabamızı sürdüreceğiz. Önemli olan bu başarının sürdürülebilir olması" diye konuştu.

YARI FİNALDEKİ RAKİBİN ARTIK HİÇBİR ÖNEMİ YOK!
Teknik Direktör Aykut Kocaman, yarı finaldeki muhtemel rakiplerin sorulması üzerine "Artık bu saatten sonra kimin çıkacağı önemli değil. Yolun sonu Amsterdam'daki final. Kalan takımlar birbirinden değerli ve güçlü. Biz yine aynı disiplinle yolumuza devam edeceğiz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Hepsinin alnından öpüyorum" diye konuştu.

TARAFTARIMIZ ELİNDEN GELENİ YAPTI, TADINI ÇIKARSIN

Dün gece Lazio ataklarını engelleyen ve turu getiren adam olan Volkan Demirel ise "İlk kez yarı finale kaldık. Şimdi buradan finale gitmek ve kupayı almak için elimizden geleni yapacağız. Bundan sonraki sezonlarda hedeflerimiz Şampiyonlar Ligi'nden yarı finale yükselmek. Çok iyi bir takımız. Taraftarımız elinden geleni yaptı. Tadını çıkarsınlar" dedi.

ARTIK ÖNÜMÜZ AÇIK!
Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Selçuk Şahin, "Artık önümüz açık. Kupayı alacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

KAHVALTI JESTİ AYKUT
Kocaman, yarı finale çıkan takıma bugün Roma'da kahvaltı ısmarlayacak. Takım bugün 15.30'da İstanbul'da olacak.