O kupa Kadıköy'e gelecek

Soyunma odasında futbolcuları tek tek alnından öpen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Artık bu yoldan geri dönüş yok. Amsterdam'a gideceğiz ve o kupayı Kadıköy'e getireceğiz. Birlik olduğumuzda önümüzde kimse duramaz" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Nisan 2013 Güncelleme 06 Nisan 2013, 00:54
O kupa Kadıköy’e gelecek

İÇİNDEKİLER

Şükrü Saracoğlu'nda Lazio'yu 2-0 yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final kapısını aralayan Fenerbahçe'de coşku çok büyük... Sarı-Lacivertli futbolcu, teknik heyet ve yöneticiler zaferin tadını doyasıya yaşarken, taraftarlar da Bağdat Caddesi ve Samandıra'da sabahın ilk ışıklarına kadar kutlama yaptı.

EN ÇOK YILDIRIM SEVİNDİ
Kuşkusuz Lazio galibiyetine en çok sevinen isimlerin başında Başkan Aziz Yıldırım yer aldı. Yaşanan sıkıntılı günlerin ardından gelen Avrupa başarısıyla adeta coşan Yıldırım'ın soyunma odasında müthiş bir konuşma yaptığı ortaya çıktı. Maçın bitiş düdüğünün ardından soluğu Aykut Kocaman ve futbolcuların arasında alan Yıldırım'ın önce herkesi tek tek alnından öptüğü belirlendi.

TEZAHÜRATLARLA KESİLDİ!
Aziz Yıldırım, futbolcuların "Büyük Başkan" tezahüratlarıyla sık sık kesilen konuşmasında, "Bu camianın gururlarısınız. Her zaman sizlere inandım. Yanılmadığım için de çok mutluyum. Bu yola baş koyduk ve artık geri dönüş yok. Amsterdam'a gideceğiz ve o kupayı Kadıköy'e getireceğiz. Birlik olduğumuzda önümüzde kimse duramaz" ifadesini kullandı.

BAHİS ŞİRKETLERİNE GÖRE FENER ARTIK FAVORİLER ARASINDA
Başkan Aziz Yıldırım'ın konuşmasının son bölümünde, "Bizler hayallerin değil, gerçeklerin peşinde finale yürüyoruz" diyerek Galatasaray'a gönderme yaptığı da belirlendi. Öte yandan Lazio galibiyetinin ardından tüm bahis şirketleri Fenerbahçe'nin şampiyonluk oranlarını indirdi. Kanarya 7.00'lik oranıyla Avrupa Ligi'nde Chelsea, Tottenham ve Benfica'nın ardından en büyük 4. favori durumunda... Alınan üst üste galibiyetlerin ardından Fenerbahçe'nin kasası da doldu. UEFA'dan şu ana kadar kazanılan para 5 milyon Euro'yu buldu.

FİNALE MÜTHİŞ PRİM 4 MİLYON DOLAR!
Victoria Plzen maçı sonrasında yarı finale çıkılması halinde 2 milyon dolar prim vaadeden Başkan Aziz Yıldırım kesenin ağzını açtı. Final için açık çek veren Yıldırım'ın belirlediği rakamın 4 milyon dolar olduğu ifade edildi.

TÜM CAMİA TEK YUMRUK OLDU
Fenerbahçe camiası, Avrupa'da kupa için tek yürek, tek bilek oldu... Yönetiminden muhalefetine, eski başkanlardan üyelere kadar herkes Lazio zaferiyle büyük coşku yaşadı. Sarı-Lacivertliler çok uzun bir aradan sonra ilk defa bu kadar mutlu oldu.

TRİBÜNDE ÇOŞTU
3 Temmuz sürecinden bu yana büyük sıkıntılar yaşayan Aziz Yıldırım, Kuyt'ın golü sonrası tribünde adeta kendinden geçti.