Amsterdam çılgınlığı

Sarı-Lacivertli taraftarlar 15 Mayıs'ta Amsterdam'da oynanacak final için şimdiden havaya girdi. Fenerbahçeliler final maçını yerinde izlemenin maliyetini araştırıyorlar!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Nisan 2013 Güncelleme 06 Nisan 2013, 01:04
Amsterdam çılgınlığı

İÇİNDEKİLER

Perşembe gecesi Şükrü Saracoğlu Stadı'nda çeyrek final ilk maçında İtalyan temsilcisi Lazio'yu 2- 0 gibi avantajlı bir skorla yenerek yarı finale yükselme yolunda büyük avantaj yakalayan Fenerbahçe'de, taraftarlar şimdiden final maçının oynanacağı Amsterdam için hesaplar yapmaya başladılar. Fenerbahçe, finale yükselmesi durumunda Türk taraftarların Amsterdam Arena'yı istila hareketine girişeceği ifade ediliyor.

YALNIZ BIRAKMADILAR
Bu sezon Avrupa'daki hiçbir maçta takımını yalnız bırakmayan ve kendilerine ayrılmış yerlerin dışında da gerekirse karaborsadan bilet alarak büyük ilgi duyan Sarı-Lacivertli taraftarlar final maçına gitmenin maliyetlerini araştırmaya başladılar.

MALİYET HESAPLARI
Amsterdam'daki final maçına gitmenin maliyetinin gidiş-dönüş uçak bileti ve maç bileti dahil omlmak üzere 1000 TL civarıda olacağı ifade ediliyor. Hollanda vizesi de hesaba katıldığında bu rakam biraz daha yukarılara çıkabilir.

GURBETÇİLER DE GELECEK
Fenerbahçe'nin finale yükselmesi durumunda sadece Türkiye'den değil, yurd dışında yaşayan gurbetçi vatandaşlarında da büyük ilgi göstermeasine kesin gözüyle bakılıyor. Kısacası Amsterdam'da Türk gecesi yaşanabilir. Ama tüm bunlar saha içi olayların çıkmaması için Fener yönetiminin işini biraz daha zorlaştıracak gibi görünüyor.

TARAFTARA TEŞEKKÜR
Fenerbahçe Kulübü, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında takımlarına fair play çerçevesi içerinde destekte bulunan taraftarına teşekkür etti.

ANLAMLI SÖZLER!
Mesajda "Dün gece çubuklunun sahada galibiyet için attığı hiçbir adım sizden bağımsız değildi" denildi.