Başkan geliyor

Fenerbahçe camiası, 4.5 aydır Metris'te olan Aziz Yıldırım'a kavuşacağı gün için kolları sıvadı... Başkan'ın asistanı, kulüp binasındaki odasını hazırlarken taraftar grupları da organizasyon için düğmeye bastı. '12 numara.org'da "Büyük Aziz Yıldırım konvoyu" kampanyası başlatıldı... Kısacası heyecan dorukta

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Kasım 2011 Güncelleme 25 Kasım 2011, 02:37
Başkan geliyor

İÇİNDEKİLER

Şike cezalarında indirime gidilmesini sağlayan yasanın TBMM'de kabul edilmesiyle tüm gözler Metris Cezaevi'ne çevrildi... Fenerbahçe camiası da yaklaşık 4.5 aydır hasret kaldıkları Başkan Aziz Yıldırım'ın serbest kalacağı gün için hazırlıklara başladı.

ARTIK HERKES 'O GÜNÜ' BEKLİYOR
Alınan bilgilere göre, Aziz Yıldırım'ın kulüp binasında bulunan odası temizlenerek hazır hale getirildi. Ayrıca odada bazı yenilikler yapıldı. Taraftar grupları da başkanlarına kavuşacakları gün için kampayalar başlattı. '12numara. org' internet adresinde, "Büyük Aziz Yıldırım konvoyu" duyurusu yapıpırken, taraftarların bu organizasyona büyük ilgi gösterdiği belirtildi.

KADIKÖY'DEN METRİS'E KONVOY YAPACAKLAR
Siteden yapılan duyuruda, yasanın en geç çarşamba günü Resmi Gazete'de yayınlanacağı ve ardından Yıldırım ile diğer yöneticilerin serbest kalması için sürecin başlayacağı vurgulandı. Yapılan plana göre taraftarlar, Yıldırım'ın özgürlüğüne kavuşacağı gün Kadıköy'den Metris'e büyük bir konvoy oluşturarak gidecek. Diğer taraftar gruplarının da ömünüzdeki günlerde Yıldırım için yeni organizasyonları duyuracağı öğrenildi.