Otomobilde kaçırılmayacak fırsat

Türkiye pazarında faaliyet gösteren yerli ve yabancı otomobil firmaları, ilkbahar mevsimine son derece cazip kampanyalarla girdi.

Giriş Tarihi 22 Mart 2010, 00:00 Güncelleme 22 Mart 2010, 10:56
Otomobilde kaçırılmayacak fırsat

İÇİNDEKİLER

Takas indirimi, sıfır faiz, özel indirimler. Otomobil firmaları kampanya yarışında...

Otomobil piyasası, takas indirimli, sıfır faizli ya da anahtar teslim fiyatları üzerinden yapılan özel indirimlerle tüketicilere alternatifler sunan markaların müşteri kapma yarışına sahne oluyor.

Türkiye pazarında söz sahibi bazı otomotiv firmalarının uyguladığı kampanyalardan derlenen bilgilere göre, kredi faizlerindeki düşüşü iyi değerlendirmek isteyen firmalar, 60 aya varan uzun vadeli kredi veya belli bir miktar ve süreye kadar sıfır faiz imkanı yaratıyor.

Firmaların büyük bölümü, otomobillerin anahtar teslim fiyatları üzerinden hatırı sayılır indirime giderken, nisan-mayıs ileri teslim kampanyaları da dikkati çekiyor.

FIAT'TA TAKAS İNDİRİMİ

Fiat, hem uygun koşullarda uzun vadeli kredili alım imkanı hem de eski otomobillerini getirenlere 2 bin liraya varan takas indirimi sunuyor.

Mart ayı boyunca Linea, Palio ve Albea Sole Premio modellerini tercih edeceklere 2 bin lira, Grande Punto ve Punto Evo modellerini tercih edeceklere ise bin liralık takas desteği uygulanıyor.

Ayrıca, Koç Fiat Kredi çatısı altındaki Fiat Finans aracılığıyla yüzde 0,89 faiz ve 48 ay vadeyle 15 bin liralık kredi desteğinin de sunulduğu kampanya kapsamında, 397 lira taksitle otomobil sahibi olma imkanı sağlanıyor. Tüm Fiat markalı otomobillere de 3 yıl veya 150 bin kilometre garanti güvencesi veriliyor.

Takas desteğiyle birlikte Linea 26 bin 300, Albea Sole 20 bin 600, Palio Sole 18 bin 900, Punto Evo 27 bin ve Grande Punto 24 bin liradan başlayan tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim satış fiyatıyla satılıyor.

RENAULT'TA İLERİ TESLİM

Renault, nisan-mayıs ileri teslim kampanyası çerçevesinde, 15 bin liraya kadar 12 ay vadeli sıfır faizli kredi imkanı sunuyor.

Ayrıca, anahtar teslim fiyatları üzerinden Symbol'de 500-750, Clio Grand Tour'da 750-1250, Megan HB ve Grande Scenic'te bin lira kampanya indirimi uygulanıyor.

Renault'un yeni modeli Fluence'den satın almak isteyen müşterilere ise bir yıllık kasko ve yıllık bakım bedeli ise hediye ediliyor.

VOLKSWAGEN'DE ÖZEL İNDİRİMLER

Volkswagen, en çok tercih edilen modelleri arasında yer alan Passat, Passat Variant ve Touran modelleri için mart ayı sonuna kadar çok özel indirim oranları ve cazip kredi seçenekleri sunuluyor.

Bu modellere sahip olmak isteyenlere yüzde 3 oranındaki indirim avantajının yanı sıra kredili alımlarda 60 aya varan vadelerle uygun kredi koşulları yaratılıyor.

Böylece Passat, yüzde 3'e varan indirim oranları ve 42 bin liradan (Passat 1,6 102 hp Trendline), Passat Variant 52 bin 400, Touran ise 38 bin 600 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

OPEL'DE 7 BİN LİRAYA VARAN İNDİRİM

Hemen tüm modellerinde anahtar teslim fiyatları üzerinden kampanyalı anahtar teslim fiyatları sunan Opel, 7 bin liraya yaklaşan indirimleriyle dikkati çekiyor.

Opel, Corsa'da 3 bin 750-4 bin 250, Astra HB'de bin, Astra Sedan'da 5 bin 750-6 bin 750, Meriva'da 4 bin 250-4 bin 855, ve Zafira'nın bazı versiyonlarında 2 bin 498 lira indirim yapıyor.

Insignia'nın versiyonlarının çoğunda indirim yapmayan Opel, bazı versiyonlarda ise 2-3 bin lira indirim imkanı veriyor.

PEUGEOT'TA SIFIR FAİZ

Peugeot yetkili satıcılarından alınacak kampanya kapsamındaki tüm araçlar için kredi imkanı sunan Peugeot Finans, 12 aya kadar sıfır faizle kredi veriyor.

Anahtar teslim fiyatları üzerinden 206 Sedan'da bin 100-2 bin 100, 206 HB'de 810-2 bin 810, 207 HB'de 2 bin 790-4 bin 200 ve 308 HB'de 940-4 bin 95 lira indirim uygulayan Peugeot, ayrıca düşük karbondioksit salınımı ve düşük yakıt tüketimi ile ''Blue Lion'' ürün gamında bulunan modelleri için ise ilave bin lira çevre koruma desteği indirimi sağlıyor.

HYUNDAI'DE 5 YIL GARANTİ

Hyundai de mart ayında indirimli anahtar teslim fiyatlarıyla otomobil satıyor.

Tuscon alan müşterilere ayrıca, geri görüş kamerası ve uzaktan kumandalı tavan monitörü hediye eden Hyundai, ''Sağlam seçim, sağlam gaz, sağlam fırsat'' kampanyası kapsamında ayrıca, Eccent Era, Getz, Matrix, i10 veya i30 modellerinin LPG'li versiyonlarına 5 yıl garanti veriyor.

TOYOTA

Toyota da en çok sattığı Corolla modelinin benzinli versiyonlarında, anahtar teslim fiyatları üzerinden bin 600 lira indirim yapıyor.

Toyota, Verso'da bin, Avensis'in bazı versiyonlarında da 2 bin lira indirim uyguluyor.

AVEA ÜYELERİNE 299TL

FUTBOL PARADIR

KEY PARALARI HESAPTA

MALİYE EV SAHİPLERİNİN PEŞİNDE!