KK, FETÖ'nün kontrollü darbe yalanını söylüyor

CHP lideri yine şaşırtmadı! Kılıçdaroğlu, Türkiye'ye karşı kimse varsa onun yanında yer alan Cumhuriyet gazetesine sahip çıktı, OHAL'in ilan edildiği 20 Temmuz'da yine darbe dedi.

Giriş Tarihi 25 Temmuz 2017, 00:00 Güncelleme 25 Temmuz 2017, 15:51
KK, FETÖ’nün kontrollü darbe yalanını söylüyor

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Gazetesi yönetici ve yazarlarına ilişkin 19 şüphelinin 'silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüte yardım etme' suçundan yargılanmasına devam ediliyor. Partisinin grup toplantısında konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarlarına sahip çıktı.

Cumhuriyet gazetesinin Cumhuriyetle yaşıt bir gazete olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu 'Bütün ömrünce FETÖ gibi örgütlerle mücadele etmiş, şimdi bu gazetenin yazarlarını alıyorsunuz FETÖ ile ilişkili diye hapse atıyorsunuz aklın mantığın alacağı şey değil' dedi.

KILIÇDAROĞLU, 20 TEMMUZ'A YİNE "DARBE" DEDİ
OHAL ile teröre karşı verilen mücadeleyi gözardı eden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, OHAL'in ilan tarihi olan 20 Temmuz'a yine darbe dedi.

Kılıçdaroğlu, OHAL'in ilan tarihi olan 20 Temmuz'a yine darbe dedi.

Teröre karşı verilen mücadeleyi gözardı eden Kılıçdaroğlu, "20 Temmuz bir darbedir" iddiasını gündeme taşımaya devam etti.

15 Temmuz'dan sonra hükümet bunu fırsata çevirdi. Darbenin olacağı biliniyordu, önlenmedi. 250 şehidimiz var, gazilerimiz var. Ama o bunu fırsata çevirerek sivil darbe gerçekleştirdi 20 Temmuz'da.

"20 TEMMUZ, TÜRKİYE'DE SİVİL DARBENİN İLAN EDİLDİĞİ TARİHTİR"
20 Temmuz, Türkiye'de sivil darbenin ilan edildiği tarihtir. OHAL ilan edildi, parlamentonun yetkileri elinden alındı. Terörle yakından uzaktan ilgisi olmayan düzenleme hayata geçirildi.