Manisa'da 25 bin kişiye iş imkanı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Çandarlı Kuzey Ege Limanı'nın bitmesiyle 25 bin kişinin iş imkanı bulacağını söyledi.

Giriş Tarihi 29 Kasım 2015, 00:00 Güncelleme 29 Kasım 2015, 19:55
Manisa’da 25 bin kişiye iş imkanı

İÇİNDEKİLER

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "Manisa şu anda Türkiye'nin 7. ihracatçı şehri, Manisa'yı 5. ihracatçı şehir yapacağız" dedi.
İki dönem Manisa milletvekilliği yapan Ümit Canuyar'ı ziyaret eden Özdağ, Canuyar'ın tecrübelerinden yararlanmak ve vefa örneği göstermek amacıyla ziyarette bulunduğunu söyledi. Özdağ, "Ben nasıl davranırsam benden sonra gelenler de bana aynı şekilde davranır diye düşündüm. Siyaset üç şeyle yapılıyor. Bilgi, ahlak ve tecrübe. Sizlerde de bunun üçü de var" diye konuştu.

25 BİN KİŞİYE İŞ İMKANI
Manisa'ya hizmet etmek istediklerini belirten Özdağ, şunları kaydetti: "Şu ana kadar milletvekili arkadaşlarımızla birlikte Manisa'ya önemli hizmetler yaptık. Önümüzdeki yıl Allah nasip ederse 100'e yakın açılışımız olacak Manisa'da. Hızlı tren, otoban, 4 tane büyük baraj, 46 gölet, hastaneler gibi yatırımlarımız olacak. Merkezde yapımı devam eden iki büyük hastanemizden birinin 28 ay, diğerinin 30 ay sonra açılışlarını yapacağız. Duble yol yapım çalışmalarımız devam ediyor. Bir yandan okullar, bir yandan organize sanayiler, bunlarla ilgili çalışmalar oluyor. Sabuncubeli tüneli için yapım çalışmaları devam ediyor. Allah nasip ederse 2017 Aralık ayında bitirmiş olacağız. Yine 2017 yılında Çandarlı Kuzey Ege Limanı bitiyor. Burada 25 bin kişi çalışacak."

Özdağ, bütün ilçelerde eğitimde, ulaşımda ne gerekiyorsa takip ettiklerini belirterek, "Manisa şu anda Türkiye'nin 7. ihracatçı şehri, Manisa'yı 5. ihracatçı şehir yapacağız. Bir yandan üzüm devam edecek, bir yandan zeytin, zeytinyağı çok ciddi şekilde ön plana çıkmaya başladı. Demirci, Selendi ve Gördes'e önem veriyoruz. Oradaki göçü tutmak istiyoruz. O bölgeleri yaşanabilir hale getirmek, tarımı sulu tarım haline dönüştürmek istiyoruz. Bunu da göletlerle ve barajlarla yapacağız. Orada ciddi yatırımlarımız oluyor. Biz Manisa'nın emrindeyiz."

Özdağ, daha sonra bedensel engelli 14 yaşındaki Mehmet Kandemir'i evinde ziyaret ederek, akülü araç hediye etti.