Emekliye ucuz ev

TAKVİM'in gündeme taşıdığı emeklinin ucuz ev talebi için düğmeye basıldı. TOKİ, yeni projelerde emeklilere özel kontenjan ayırdığını duyurdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Temmuz 2015 Güncelleme 22 Temmuz 2015, 01:19
Emekliye ucuz ev

İÇİNDEKİLER

Emeklilerin ev sahibi olma hayali gerçekleşiyor. TAKVİM'in gündeme taşıdığı emeklinin ucuz ev talebi için düğmeye basıldı. TOKİ, emekliler için ucuz konut hamlesi başlattı. Emekliler ve dar gelirlilerin düşük taksitler ve uzun vade seçenekleri ile konut sahibi olabilmeleri amacıyla birbiri ardına yeni konut projelerini satışa sunan TOKİ, bu projelerde emeklilere özel kontenjan ayırıyor. Bu kapsamda Mardin ve Şanlıurfa'daki projelerde emeklilere 227 kontenjan tanındı.

TAKSİT 267 LİRA
TOKİ Başkanı M. Ergün Turan
, düşük taksitler ve 240 ay vade gibi seçenekler sunduklarını ifade etti. Konut projelerinde emeklilere özel kontenjan ayrıldığını açıklayan Turan, "Satışa sunulan Mardin ve Urfa Viranşehir konutlarında da emekliler için kontenjan belirlendi" dedi. Emekliler için özel kontenjan ayrılan Mardin ve Şanlıurfa konutlarının başvurularında son haftaya girildi. Taksitleri 283 liradan başlayan Mardin konutlarında başvuru 24 Temmuz'da, taksitleri 267 liradan başlayan Urfa konutlarında ise başvuru 29 Temmuz'da son bulacak.

2 PROJEDE 227 EV AYRILDI

TOKİ, Mardin Merkez Nur Mahallesi'nde toplamda 597 konut satışa sundu. Konutların satışı 283 liradan başlayan taksitlerle yüzde 12-20 peşinat ve 180-240 ay vade seçenekleri ile gerçekleştiriliyor. Şanlıurfa Viranşehir'de de toplam 616 konut satışa çıkarıldı. Mardin projesinde 110 konut, Şanlıurfa'daki projede de 117 konut emekliler için ayrıldı.