Öğretmene özel

Bugün Öğretmenler Günü kutlanıyor. Öğretmenlerimiz için birçok firma özel fırsatlar sunarken; Ulaştırma Bakanı, '24-30 Kasım arasında anahat ve YHT'lere bilet alacak öğretmenlere yüzde 50 indirim var' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Kasım 2014 Güncelleme 24 Kasım 2014, 00:12
Öğretmene özel

İÇİNDEKİLER

Bugün Öğretmenler Günü... Çocukların yetişmesinde önemli rol oynayan, büyük fedakarlıklar gösteren öğretmenler için ne yapsak az... Büyük özveriyle çalışan öğretmenlerimiz için birçok firma özel indirimler ya da fırsatlar sunarken, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan da, 24-30 Kasım tarihleri arasında anahat ve Yüksek Hızlı Trenlere bilet alacak öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını açıkladı. Öğretmenler için düzenlenen kampanyalardan bazıları şöyle:
ARENAPARK AVM: Bugün İstanbul'daki ArenaPark'ın danışma noktasına öğretmen kimlik kartı ve Trend Card'ı ile başvuran tüm öğretmenlere 100 puan hediye ediyor.
BETA: Öğretmenler Günü için bugün ve yarın geçerli olacak kampanya başlattı. Türkiye çapında yer alan 35 mağazasında tüm modellerde geçerli olacak yüzde 50 net indirim kampanyasından tüm müşteriler yararlanabilecek.
EVGÖR MOBİLYA: Yeni evlenecek olan ya da evini yenileyen tüm eğitim çalışanları, Evgör'den alışverişlerinde yüzde 20 daha az ödeyecek. Ayrıca dileyen öğretmenler, firmanın peşin fiyatına 12 aya varan vade seçeneklerinin yer aldığı 'Ön Ödemeli Satış' uygulamasından da yararlanabilecek. Kampanya 30 Kasım'a kadar devam edecek.
ING Bank: 24-30 Kasım tarihleri arasında geçerli olmak üzere tüm öğretmenler için 'Öğretmenler Günü' kredisi sunuyor. Kampanya kapsamında öğretmenler, 3 bin 1 TL- 100 bin TL arası nakit ihtiyaçlarını yüzde 1.09 faiz oranıyla karşılayabilecek.
KOZZY AVM: Bugün İstanbul'daki Kozzy AVM'ye gelerek öğretmen kimliğini gösteren ilk 100 öğretmene sinema bileti hediye edilecek.
TTNET: 'Kamuluya Her Şey Dahil' kampanyasını tercih edenlere, 50 TL'lik CarrefourSa hediye çeki sunuyor. Öğretmenler Günü'ne özel sunulan hediye çeki fırsatından, 7 Aralık'a kadar kampanyaya başvuran tüm öğretmenler ve kamu çalışanları yararlanabilecek.
YAPI KREDİ: Tüm öğretmenler yüzde 0.89 faiz oranlı konut kredisi kampanyasından faydalanabilecek. Kampanya 15 Aralık tarihine kadar sürecek.