Doğal hayat

İstanbul Sancaktepe'de Sinpaş GYO'nun inşa ettiği Aydos Country'de, tanıtıma özel yüzde 10+5 indirim yapılıyor. 914 dairenin bulunduğu proje, ormanın yanı başında, şehirden uzak bir hayat sunuyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Kasım 2014 Güncelleme 12 Ocak 2015, 12:30
Doğal hayat

İÇİNDEKİLER

Sinpaş GYO, Sinpaş'ın 40'ıncı yaşını kutladığı 2014'te yeni projelerini sunmaya devam ediyor. Sinpaş GYO; Ege Yakası, İncek Blue, İncek Green ve Karşıyaka Rezidans'ın ardından 5'inci projesi Aydos Country'nin tanıtımını yaptı. İstanbul Ataşehir'e 10 dakika mesafede, şehrin stresi ve gürültüsünden uzaklaşmayı sağlayan Aydos Country'de, 50 dönümlük arazi üzerinde her biri geniş balkonlara sahip 914 daire yer alıyor. Proje, 537 metre yüksekliğiyle İstanbul'un en yüksek noktası olan Aydos Tepesi'ne komşu. 1+1'den 4+1'e farklı daire seçeneklerinin bulunduğu projede, konut fiyatları 231 bin 500 ile 884 bin 500 lira arasında değişiyor. Mayıs 2017'de teslim edilmesi planlanan projede, lansmana özel yüzde 10+5 indirim sunuluyor. Dairelerin büyüklükleri 69 ile 209 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

DEĞER KAZANDI

Projenin tanıtım toplantısında konuşan Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Aydos Country'nin inşa edileceği Sancaktepe bölgesinin İstanbul'un konut sektörü açısından en parlak bölgelerinden biri olduğunu söyledi. Gacemer, Çekmeköy-Sancaktepe arasındaki hattın son yıllarda yüksek değer kazandığını, Sinpaş projelerinde bu değerin daha da yukarıda olduğunu ifade etti. Aydos Country'yi geliştirirken şehrin konforuyla sayfiye hayatının doğallığını bir arada sunmayı amaçladıklarını belirten Gacemer, şöyle devam etti: "İstedik ki alışılmış araç-yaya ulaşım kontuarından uzaklaşalım. Projenin içine girdiğinizde bir orman yolundaymışçasına hissedin kendinizi. Doğanın içinde herkes doğa fotoğrafçısı olabilecek kadar güzellikler yakalasın. Kullandığımız malzemelerin, bitkilerin, kayaların ve ağaçların doğal ritimlerle birbiriyle harmanlandığı bir kurgumuz olsun." Gacemer, Aydos Country'nin ilk etabında satışa sundukları 500 konutun daha tanıtımını yapmadan, sadece ön satış döneminde 250'sinin satışını gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.

HER YAŞA FARKLI AKTİVİTE

Projede; yüzme havuzu, fitness ve wellness center, tenis kortu, basketbol sahası, yürüyüş ve bisiklet yolu sağlıklı ve zinde bir yaşam için geliştirildi. Aydos Country'de, farklı yaşlara uygun temalı oyun alanlarının yanı sıra ağaç evler, uçurtma alanı ve su eğlence parkı da çocukları bekliyor. Ayrıca binaların üst katında toprakla uğraşmak isteyenler için hobi bahçeleri bulunuyor.

Özlem KAMER TERCANLI