Ofis hamlesi

Sİstanbul Çağlayan'da hayata geçirilen DAP Vadisi projesine, son olarak S Ofis eklendi. 40 bin metrekare alanda toplam 932 ofisten oluşan Vadi'de fiyatlar 193 bin TL'den başlıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2014 Güncelleme 24 Ekim 2014, 00:00
Ofis hamlesi

İÇİNDEKİLER

DAP Yapı, İstanbul Çağlayan'da hayata geçirdiği iş ve yaşam alanı projelerine S Ofis'i ekledi. S Ofis, 40 bin metrekare alan üzerinde konumlanan DAP Vadisi içerisinde yer alıyor. Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, Bumerang Ofis ve son olarak da S Ofis projelerini bünyesinde barındıran DAP Vadisi, toplam 932 bağımsız ofis bölümünden meydana geliyor. DAP Vadisi, 21 ile 330 metrekare arasında değişen ofis alanları ve VIP hizmet anlayışıyla çalışanların tüm ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.

ÖZEL HİZMET SUNUYOR

DAP Holding
Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Çağlayan'daki yeni iş ve yaşam alanı projelerine ilişkin; Kağıthane'nin dönüşümüne imza attıklarını belirtti. Dünyanın en büyük Z harfiyle başladıkları DAP Vadisi projesi hakkında Yılmaz, şunları söyledi: "Bumerang, İ Ofis, A Ofis ve Y Ofis'le devam ettik. Sırada S Ofis var. Yaklaşık 10 yıldır topladığımız, her biri eski fabrika arazilerinden geliştirdiğimiz arsalarda bugün 932 ofisin bir araya geldiği DAP Vadisi konseptini oluşturduk." Son 400 ofisin satışta olduğu DAP Vadisi'nde yer alan Y Ofis, A Ofis ve S Ofis'in satışları, 193 bin TL'den başlayan lansman fiyatlarıyla devam ediyor. Projede ofislerin metrekare fiyatları ise 4 bin 500 ile 8 bin TL arasında değişiyor. Projede; VIP Asistan, 7/24 özel asistan, back office, concierge hizmetleri, özel gün organizasyonları, özel kurye, kuru temizleme, kuaför ve terzi gibi hizmetler sunuluyor. Ayrıca projede; toplantı odaları, kafe ve restoranlar, mini golf sahası, helikopter pisti, fitness center, alışveriş merkezleri de bulunuyor

'İNŞAATÇI DEĞİLİZ'

DAP Yapı olarak inşaatçılık yapmadıklarını belirten Ziya Yılmaz, "Bizim asıl işimiz geliştiricilik. Yıllar sonra da değerini koruyacak binalar yapmak için çalışıyoruz. Tarih yazan binalara imza atmak istiyoruz. Bu yüzden esas işimiz geliştiricilik diyorum. İnşaatçılık bizim ikinci işimiz" diye konuştu.

EMLAK KONUT'TAN REKOR SATIŞ

Emlak Konut GYO tarafından gerçekleştirilen gayrimenkul projelerinde 2010 ile 2014 Eylül ayı dahil olmak üzere 4 yıllık süreçte, yaklaşık 50 bin 500 bağımsız bölüm satışı karşılığında 17 milyar 500 milyon liralık satış hasılatı elde edildi. Satış performansı ile emlak sektörüne ivme kazandıran Emlak Konut GYO'nun yılın ilk 9 ayındaki satış hasılatı da 3 milyar 23 milyon lirayı geçti. Satış performansı ile bir rekora imza atan Emlak Konut GYO'nun Genel Müdürü Murat Kurum, bu yıl Eylül ayında gerçekleşen 754 adetlik satışın Haziran ayından bu yana gerçekleşen en yüksek satış adedi olduğuna da dikkati çekti. Kurum, şöyle konuştu: "Temmuz ayında 439, Ağustos ayında 736 adetlik satış rakamlarına ulaşmıştık. Gayrimenkul sektörünün lokomotifi konumunda olan Emlak Konut GYO'nun projelerinde, son 3 ayda satış grafiğinin yeniden yükseliş eğiliminde olması, piyasalar ve ekonominin geleceği açısından umut vericidir."

TAPU HARÇLARINA KART KOLAYLIĞI

TAPU ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin talimatıyla elektronik ortamda tapu ve kadastro harçlarının kredi kartıyla ödenebilmesi için çalışma başlattı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, kredi kartıyla, döner sermaye tahsilatı işlemlerinin 1 ay içerisinde, tapu ve kadastro harçlarının ise 2015 yılı başlangıcı itibariyle ödenebilmesi için çalışmalar yürütülüyor.

Özlem KAMER TERCANLI