Nefes aldıracak

Eminevim, faizsiz sistemle satışını yaptığı projelerine Eminevim Nefes'i de ekledi Sakarya'da konumlanan 86 daireden oluşan proje, 360 gün tatil imkanı sunuyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ekim 2014 Güncelleme 20 Ekim 2014, 00:00
Nefes aldıracak

İÇİNDEKİLER

Faizsiz sistemleriyle onbinlerce aileyi ev sahibi yapan Eminevim, son yıllarda hayata geçirdiği inşaat projeleriyle adından söz ettiriyor. Ahenk İstanbul ve 5YÜZ60 Kurtköy projelerinin satışına devam eden Eminevim, yeni projesi Eminevim Nefes'i de alıcıların beğenisine sundu. Sakarya- Kocaali'de doğal dokuyu bozmadan inşa edilen proje, sakin mekan arayanlar için ideal bir tatil alanı sunuyor. 5 bin 40 metrekare alanda, 2 bin metrekare oturum alanlı 7 bloktan oluşan yapı, 86 daireden oluşuyor. 1+1, 2+1 daire seçeneklerinin sunulduğu projede, 55 metrekare ve 85 metrekare daireler yer alıyor.

YAZ-KIŞ YAŞAM SÜRECEK
Sakarya
'ya 70, İstanbul'a ise 178 kilometre mesafede bulunan proje, kapalı devre güvenliğiyle bölgesinde de bir ilki gerçekleştiriyor. Yazın ayrı, kışın ayrı güzelliğe sahip deniz ve doğa her mevsim görülebilsin diye Eminevim Nefes'te, kalorifer tesisatı bulunuyor. 15 kilometre kum sahile sahip olan proje; açık, kapalı ve çocuk havuzları, fitness salonları, çocuk oyun alanlarıyla dikkat çekiyor.

Faizsiz satış sistemi
Eminevim'in diğer bir projesi olan Ahenk İstanbul, Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Projede yeni satışa çıkarılan etaplar sahiplerini bekliyor. 5YÜZ60 Kurtköy projesi ise ismini, başlangıç tarihinin İstanbul'un fethinin 560'ıncı yıldönümüne denk gelmesi ve projede 560 dairenin bulunmasından alıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'na 1 kilometre mesafede bulunan proje, orta ve üst gelir grubuna hitap ediyor. Satışların ve inşaatın devam ettiği projeler, faizsiz olarak uzun taksitlerle alıcılara sunuluyor.

ÖZLEM KAMER TERCANLI