İkramiye formülü

Bayram öncesi ikramiye isteyen emekliler, yetkililere çağrıda bulundu: Bankalarla yeniden masaya oturup, promosyonu sonuca bağlayın. Bu bizim için ikramiye olur

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ekim 2014 Güncelleme 02 Ekim 2014, 00:28
İkramiye formülü

İÇİNDEKİLER

Yaklaşık 10.5 milyon emekli, 13'üncü maaş beklentisi içerisinde. Maaşı destekleyecek ek bir gelire kavuşmak isteyen emekliler, bu nedenle ikramiye talebini sürekli olarak dile getiriyor. Ek bir gelirin kendilerini rahatlatacağını belirten emekliler, "Bize ikramiyeyi bankalar versin" çağrısı yapıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu'na seslenen emekliler, "Bankalarla yeniden masaya oturun, promosyonu sonuca bağlayın. Böylece beklediğimiz ikramiyeye ulaşmış oluruz" diyor. Konuyla ilgili TAKVİM'i arayan emekliler, "Promosyon konusu yaklaşık 1 yıldır gündemde. Ancak bir sonuca ulaşılamadı. Bu konuda yetkililer ısrarcı olsun, bizim bankalardan promosyon almamızı sağlasın" ifadesini kullandı. Özel bankaların maaşını taşıyan emeklilere yönelik kampanyalarına dikkat çeken emekliler, şunları kaydetti:

TABİİ Kİ KAZANIYORLAR
"Bankalar bize maaş vermek için bu kadar yarışıyorsa, kampanya üstüne kampanya yapıyorsa, kesinlikle onlar için kazançlı bir durum var demektir. Memurlar gibi promosyon almak bizim hakkımız. Bu işin üstüne gidilirse, 13'üncü maaşa yani ikramiyeye kavuşmuş oluruz."