Ofisi kurun

FerYapı, Kampüs Ofis projesinde, 'Kazandıran Kur Sistemi'ni hayata geçirdi. Uygulama ile kur yükselişinden alıcılar etkilenmiyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Eylül 2014 Güncelleme 30 Eylül 2014, 00:00
Ofisi kurun

İÇİNDEKİLER

Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen 'Kazandıran Kur Sistemi', FerYapı tarafından geliştirilen Premier Kampüs Ofis projesinde uygulanmaya başladı. Bu sistemde, projeden ofis alındığı günkü dolar kuru, tavan kur olarak belirleniyor. Dolar, tavan kurun üzerine çıkarsa ödemeleriniz yükselmiyor, öte yandan kur düşerse ödemeleriniz de düşüyor. Metrekare fiyatlarının 2 bin 800 dolardan başladığı proje, kampüs ofis konseptiyle İstanbul Kağıthane'de hayata geçiriliyor. Google, Microsoft gibi dünyaca ünlü firmaların tercihi, çalışan ve iş verimliliği esasında tasarlanmış kampüs ofisler, geleceğin iş dünyasını da şekillendiriyor. Proje, akıllı ofis sistemleri sayesinde enerji dostu ve yüksek konfor sağlayan mimari çözümler ile iş hayatına yeni bir soluk getiriyor. Premier Kampüs Ofis, birleştirilebilir modüller sayesinde 40 metrekare ile 300 metrekare arasında küçük ofislerden ve 300 metrekareden başlayarak 800-bin metrekareye varan orta boy ofislerden oluşuyor. Hatta modüler mimari sayesinde 20 bin metrekareye varan büyük boy ofisler de yaratılabiliyor.

ARALIK 2015'TE TESLİM
Aralık 2015'te teslim edilmesi hedeflenen projede, cep sineması ve seminer odaları, parti odası ve hobi odaları, toplantı odaları, her yerde wi-fi, sekreterya, temizlik hizmeti, IT hizmeti teknik servisi, fitness, squash, pilates, basketbol, dinlenme ve performans havuzları, SPA, sauna, sağlık odası, buhar odası gibi olanaklar sunuluyor.

AÇIK ÇALIŞMA ALANI DİKKAT ÇEKİYOR
FERYAPI'nın Çelikler Limited Şirketi ile ortak hasılat paylaşımı metoduyla hayata geçirdiği proje, dünyanın en önemli mimarlarından Julien De Smedt tarafından tasarlandı. Projede büyüklükleri 25 ile bin 500 metrekare arasında değişen mağaza, kafe ve restoranlara da yer veriliyor. 6 bin metrekarelik alana sahip Kampüs Meydan'da gurme restorandan kafelere, banka şubelerinden showroomlara kadar pek çok mağaza bir arada bulunuyor. Kampüs Bahçe'de ise Canteen, Fit Stop, Break Room ve açık çalışma alanları gibi pek çok sosyal aktivite mekanı ofis yaşamını renklendiriyor.

ÖZLEM KAMER TERCANLI