Türkiye'ye yeni marka

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin "Türkiye Markası" tanıtım toplantısında konuştu.

Giriş Tarihi 28 Eylül 2014, 00:00 Güncelleme 06 Ekim 2017, 17:53
Türkiye’ye yeni marka

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İhracatçılar Meclisi "Türkiye Markası" tanıtımında yaptığı konuşmada, Türkiye'de üretilen ürünlerin üzerinde yeni bir logo olacağını belirterek, "İnşallah bugünden itibaren tüm dünyada, Türkiye'yi ve Türkiye ürünlerini bu logoyla ve 'Gücü Keşfet' sloganıyla tanıtıyor olacağız" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

"GÜCÜ KEŞFET"
"Bu tasarımın çok uzun süredir üzerinde çalışılıyordu. Türkiye'de üretilen ürünlerin üzerinde artık bu logo olacak. Ürünlerimizi "Gücü Keşfet" sloganıyla tanıtacağız. Yapılacak tüm olumsuz eleştirilere rağmen bu logo ve sloganın hızla benimseneceğine inanıyorum.

"TÜRKİYE'NİN ÖZGÜVEN SİMGESİ"

Bu yeni logo ve sloganı, yeni Türkiye'nin özgüven simgesi olarak görüyorum. Mevcut markalarımız artık bize yetmiyor. Türkiye ekonomisi artık marka ihtiyacına dayanmıştır. Yeni markalar üretecek potansiyele bu heyet fazlasıyla sahiptir. "