Nikahtan mezara

Bahşiş için öldürülen Aziz Baş, memleketi Kastamonu'da toprağa verildi. Talihsiz adamın ailesi ve eşi sinir krizleri geçirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Eylül 2014 Güncelleme 03 Eylül 2014, 01:05
Nikahtan mezara

İÇİNDEKİLER

Şehir magandalarının dehşeti, geride acılı bir eş bıraktı. İstanbul Bahçelievler'de önceki gün düğün magandaları tarafından öldürülen damat Aziz Baş (26), memleketi Kastamonu'da toprağa verildi. Evliliğinin ilk gününde korkunç bir cinayete kurban giden talihsiz damat defnedilirken gelin Sevda Baş'ın feryatları yürekleri dağladı. Yaşananlara isyan eden Baş, "Şehir eşkıyaları hayatımı söndürdü. Onların da hayatı sönsün" diye feryat etti. Bu arada bahşiş vermediği gerekçesiyle damadın başını aracın camına sıkıştırarak öldüren zanlılar yakalandı. Katil zanlısı Emrah E.'nin ifadesi ise şok etti. İstanbul'un göbeğinde korkunç bir cinayet işleyen Emrah E. suçu damada attı.

KATİL YAKALANDI
Emrah E. "Bahşiş için düğün salonuna gittik. Aracımızı gelin arabasının önüne park ettik. Bu sırada aracın şoförü bize küfretti. Biz kaçmaya çalışırken damat da hareket halindeki şoför camına asıldı. Ve öldü" dedi. Şehir eşkıyası, ''kasten öldürme'' suçundan tutuklandı.