4x4'lük satış

Emlak Konut GYO'nun raporuna göre, Makro-Akyapı'nın Seyran Şehir projesi Temmuz'da satış birincisi oldu. Makro-Akyapı, 7 ayda 4'üncü birinciliğini

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ağustos 2014 Güncelleme 31 Ağustos 2014, 00:54
4x4’lük satış

İÇİNDEKİLER

Makro-Akyapı Ortak Girişimi'nin projeleri satış şampiyonluğuna doymuyor. Emlak Konut GYO tarafından yayınlanan 2014 Yılı Temmuz Ayı Satış İcmal raporuna göre, Girişim'in Seyran Şehir projesi satışı devam eden projeler arasında 1'inci oldu. Seyran Şehir, 32 milyon 501 bin 914 liralık satışla liderliği göğüsledi. Ortak Girişim daha önce 3 kez Bahçetepe İstanbul projesiyle 1'incilik koltuğuna oturmuştu. Son alınan 1'incilikle Makro-Akyapı 2014'ün ilk 7 ayında toplamda 4 birincilik, 2 ikincilik ve 1 üçüncülük başarısına imza atmış oldu.

YÜZDE 100 KAZANDIRDI
Satışa çıkan her projelerinin büyük ilgi gördüğünü söyleyen Makro-Akyapı Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Ercan Uyan, "Bu başarının en büyük nedeni projelerimizi ortaya çıkarırken insan merkezli düşünmemiz, her bütçeye uygun farklı seçenekler sunmamız ve en erken teslim yapmamızdır" dedi. Bahçetepe İstanbul projesini 14 ay erken teslim edeceklerini belirten Uyan, projenin daha yapım aşamasındayken yüzde 100 kazandırdığına dikkat çekti.

YENİ PROJE GELİYOR
Eylül ayının ortasında yeni bir projeye çıkacaklarının müjdesini veren Uyan, şunları kaydetti: "Son altı ayda seçim gündemi nedeniyle piyasada işler durgundu. Ama Makro-Akyapı olarak biz bundan hiçbir şekilde etkilenmedik. İyi satışlar yaptık ve kaliteli işler ortaya koyduk. Eylül ayında satış rekorları kıracağımız yeni bir projeye başlıyoruz. Konut alıcısı için büyük fırsatlar barındıran projemiz uygun fiyatlarıyla da iddialı olacak."

Ortak Girişim
'in, Emlak Konut GYO güvencesinde Mayıs'ta satışa çıkardığı Seyran Şehir projesi, İstanbul Kayaşehir'de inşa ediliyor. 23 bin 170 metrekare arazi üzerinde yükselen Seyran Şehir'de, 220 konut ve 63 dükkan bulunuyor. Projede, 2+1'den 5+1'e uzanan geniş daire seçeneği sunuluyor.

Özlem KAMER TERCANLI