Ofiste devrim

Basın Ekspres'teki Townofis, iş hayatının standartlarını yeniden belirlemeyi amaçlıyor. Proje, metrekaresi 4 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Temmuz 2014 Güncelleme 31 Temmuz 2014, 00:00
Ofiste devrim

İÇİNDEKİLER

Keleşoğlu İnşaat, İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda ferah ve rahat home ofis ortamları sunmayı hedefleyen Townofis projesine başladı. Metrekaresi 4 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak olan projede, 84 aya varan vade seçenekleri bulunuyor. Projede, 60 ila 150 metrekare arası değişen büyüklüğe sahip 96 ofis, 13 dükkan, 20 ve 85 kişilik konferans ve toplantı salonları, 137 kapalı ve 25 açık araç kapasiteli otopark yer alıyor. Yüksek standartlara ve gelişmiş teknolojik altyapıya sahip ofisler, sağladığı konforlu hizmetler ile iş hayatının standartlarını yeniden belirlemeyi hedefliyor. Ofis sahiplerine ortak toplantı salonlarını kullanma imkanı sunan Townofis, ayrıca toplantı öncesi ve sonrasında faydalanılabilecek resepsiyon hizmeti de sağlıyor.

SEKRETERLİK HİZMETİ
Townofis, bütün firmaların yararlanabileceği IT hizmetleri ile firmaların karşılaştığı teknik problemleri hızlıca çözüme kavuşturuyor. Lobide firmaların fotokopi ve benzeri ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri sekreterlik ve baskı servisi sunuluyor.

AVM'DE, KONUTTA, OFİSTE İMZASI VAR
35 yıldır faaliyet gösteren Keleşoğlu İnşaat, lüks konut, ofis binaları, alışveriş merkezleri ve özel amaçlı AVM alanında hizmet veriyor. Keleşoğlu'nun güncel projeleri arasında; Yasemin Konakları, Ataköy Konakları, Koru Florya, Ginza Güneşli, Yalın Evler, Ginza Corner Plaza, Autopia yer alıyor.

ERKANLI MONZA'DA GERİ SAYIM BAŞLADI
Erkanlı Grup'un, Ankara İncek'te inşa ettiği çevre dostu, yenilenebilir enerji farkı ile öne çıkan Erkanlı Monza Rezidans projesinde hayat Kasım'da başlıyor. Daire fiyatlarının 220 bin TL'den başladığı projede, kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Yüzde 1 KDV avantajıyla satılan projeden konut almak isteyenlere, 120 ay vadede yüzde 0.81 banka faiz oranı ile kredi kullandırılıyor. Aylık ödemeler ise 2 bin 612 TL. Göl manzaralı 6 farklı tipte 108 dairenin yer aldığı Monza Rezidans, toplam 35 milyon TL'lik yatırımla hayat geçiriliyor. Proje, rüzgar enerjisinden faydalanarak, daire sahiplerinin ortak alan giderlerini en aza indiriyor.

KAMERUN'UN YOLLARI ÖZTÜRK'E EMANET
Öztürk Holding, 1 yıldır yürüttüğü ihale sürecini sonuçlandırarak 740 milyon dolar bütçeli Kamerun'un double karayolu projesine imza attı. Öztürk Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, "300 milyon tüketiciye hitap edebilecek bir pazara sahip olan Kamerun'un, Ebolowa-Akom2-Kribi ve Bertouri-Kentzou Double Karayolu projesini hayata geçireceğimiz için çok mutluyuz" dedi.

EŞİN GRUP'TAN AYDIN ÇIKARMASI
Aydın'ın Didim ve Akbük bölgesinde bine yakın yazlık yapan Eşin Grup, Kuşadası'ndaki konumunu güçlendiriyor. Kuşadası'nın Davutlar Beldesi'nde yapımı devam eden Eşin Life projesinin yüzde 90'ının satışını tamamlayan Grup, yeni projesini de Kuşadası merkezde yapıyor. Eşin Grup Başkanı Rıdvan Eşin, "Eşin Park ismini verdiğimiz yeni projemizin çalışmalarını tamamladık" dedi. Yazlık evlerin artık bir ihtiyaç haline geldiğini söyleyen Eşin, "Yazlık bir lüks olmaktan çıktı. Çünkü her yıl ailesi ile tatil yapan vatandaşımız 10 bin TL'ye yakın bir harcama ile eve dönüyor. Bunu 10 yıl düzenli olarak yaptığını varsayarsak, 100 bin TL tatil için harcanıyor. Bu nedenle yazlık alımı artık bir ihtiyaç" diye konuştu.

BAYRAMPAŞA DÖNÜŞÜYOR
Mutlu
, Mes Turkuaz ve Bauman İnşaat ortaklığıyla İstanbul Bayrampaşa'da yapımına başlanan Pashador projesi tanıtıldı. Pashador Satış Müdürü Aytaç Balkan, Bayrampaşa'nın çarpık ve plansız yapılaşmanın oluşturduğu olumsuz imajdan sıyrılıp, yeni haliyle tarihi yarımadaya açılan modern bir yaşam alanına dönüşeceğini ifade etti. 70 bin metrekarelik inşaat alanında 10 bin metrekarelik yeşil alanı bulunan 190 konut kapasiteli Pashador, spor alanlarından çarşıya, kafeteryalardan dinlenme alanlarına, açık ve kapalı geniş otoparklardan yüzme havuzlarına kadar zengin yaşam olanaklarını içinde barındırıyor. Projede 1+1'den 4+1'e farklı daire seçenekleri bulunuyor.

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK VERİ MERKEZİ ZENİUM'DAN
Koçsistem, Zenium Technology Partners'la anlaşma imzaladı. KoçSistem, Zenium'un inşa ettiği İstanbul One'da, büyük hacimlerde toplu alan kiralama ve sistem yönetimi ihtiyacı olan şirketlere, barındırma ve yönetilen hizmet çözümleri sunacak. Dudullu'daki proje, Ocak 2015'te faaliyete geçecek. Toplamda 12 bin metrekarelik teknik alanda, Türkiye'nin en büyük veri merkezi olacak proje için 160 milyon dolarlık yatırım yapılacak.

KAYSERi'NiN İLK REZİDANSI
ASR Gayrimenkul ve YDA Group tarafından yapılan Kayseri'nin ilk rezidansı The Kayseri Forum Residences projesinin örnek daireleri tamamlandı. Konutların yüzde 70'inin satıldığı projede fiyatlar 520 bin TL'den başlıyor. 24 katlı 2 bloktan oluşan proje, 168 daireden oluşuyor. Tümü 4+1 olan dairelerin brütü 230 metrekare. 3 bin 500 metrekare fitness spa merkezi bulunan projede, 12 bin 500 metrekare kapalı otopark, 9 bin 300 metrekare peyzaj alanı, misafir otoparkı, açık spor alanları yer alacak. Proje, Ağustos 2015'te sahiplerine teslim edilecek.

Özlem KAMER TERCANLI