Çapulcu karı!

Gezi ve sonrasında yaşanan olaylarda baş destekçi olarak ön sıralarda yer alan Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, sosyal faaliyetlerinden arta kalan zamanlarında da şirketini büyüttü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Nisan 2014 Güncelleme 21 Nisan 2014, 01:50
Çapulcu karı!

İÇİNDEKİLER

Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, Türkiye'de kaos ortamı yaratmayı hedefleyen Gezi olayları sırasında "Çapulcuyum" diyerek ön saflarda yer alırken, kazancını artırmayı da ihmal etmedi. Gezi ve sonrasında yaşanan olaylarda baş destekçi olarak ön sıralarda yer alan, Türkiye'yi karalama kampanyalarında adeta lobilerin işbirlikçisi gibi davranan Cem Boyner, büyüyen Türkiye'den payına düşeni almayı da ihmal etmedi.

CİRO YÜZDE 25 ARTTI
'Çapulcuyum' diye pankart kaldıran, Gezi eylemcilerine mağazalarının kapılarını açan, Berkin Elvan'ın ölümünün ardından eylemcilerin iletişimini kolaylaştırmak için mağazalarında interneti şifresiz kullanıma sunan Boyner, tüm bunların yanında Holding'inin cirosunu 2013 yılında yüzde 25 artırarak 3 milyar liraya yükseltti. Sahip olduğu holdingi 2014'ün ilk 3 ayında da geçen yılın ilk çeyreğine göre yüzde 19 büyüme yakalayan Cem Boyner, kısaca kesesini doldurdu.

HER ŞEY TÜRKİYE İÇİNMİŞ
Sonra da Boyner, önceki gün bir gazeteye yaptığı, "Türkiye'nin en iyi olmasını istiyoruz" açıklamasıyla da yaptıkları için, toz pembe bir tablo çizmeye çalıştı. "Şikayetimiz varsa hayallerimizden ötürü" diyen Boyner, "Her şey Türkiye için" imajı vermeye çaba gösterdi. Yaptıklarını halının altına süpürmeye çalışan Cem Boyner'in açıklamaları 'Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu' dedirtti.