Emekli için 2 formül

Emeklilerin promosyonunda 2 formül konuşuluyor. 1- Tüm emekliler seçilen bankadan maaş alacak 2- Memur emeklileri kamu, diğerleri özelden alacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Nisan 2014 Güncelleme 02 Nisan 2014, 00:00
Emekli için 2 formül

İÇİNDEKİLER

Yaklaşık 10.5 milyon emekli, banka promosyonunda yakın zamanda mutlu sona ulaşmayı istiyor. Memurlar gibi banka promosyonu almak isteyen emekliler, bu konuda devreye giren Çalışma Bakanlığı'ndan müjde bekliyor. Emekliler, kamu bankalarının yanı sıra özel bankalarla da masaya oturulması gerektiğini, böylece rekabet ortamının yaşanacağını ifade ediyor. Promosyonda sonuç beklenirken, 2 alternatif konuşuluyor. İlkine göre; tüm emekliler ya kamu bankalarından ya da özel bankalardan promosyon alacak. Diğer alternatif ise memur emeklilerine kamu bankalarının, SSK ve Bağ- Kur emeklilerine ise özel bankaların promosyon ödemesi. Ancak promosyonda nasıl bir uygulama olacağını ve tutarı önümüzdeki günlerdeki gelişmeler gösterecek.

900 LİRAYI BULABİLİR
Emeklilerin ne kadar promosyon alabileceği henüz netlik kazanmasa da emekliler umutlu. Uzmanlar pazarlıkla alınacak promosyon rakamının ortalama 800-900 lirayı bulabileceğini belirtiyor. Bunun için bankalarla sıkı pazarlık şart görünüyor.