THY bilmecesi

THY yönetiminin, Genel Müdür Temel Kotil'i bir ay izne çıkardığı iddia edildi. Kotil ise, 'Bana böyle bir bildirimde bulunulmadı. İşimin başındayım' açıklaması

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mayıs 2013 Güncelleme 13 Mayıs 2013, 02:48
THY bilmecesi

İÇİNDEKİLER

Son dönemde kırmızı ruj yasağı ve Hava-İş'in 15 Mayıs'ta başlayacağını ilan ettiği grev ile konuşulan Türk Hava Yolları (THY), yine gündeme geldi. THY'nin tepe yönetiminde çalkantı yaşandığı iddia edildi. Şirket yönetiminin, cuma günü çalışanlara bir e-mail göndererek, THY Genel Müdürü Temel Kotil'in 13 Mayıs-10 Haziran arası izinli olduğunu açıkladığı öne sürüldü. Kotil ise görevinin başında olduğunu açıkladı.

LONDRA'DA ÖĞRENDİ
İddialara göre; THY yönetimi, Genel Müdür Temel Kotil'i bir aylık izne çıkardı. Kotil, bu iddiaları Londra'yken öğrendi. Hemen geri dönen Kotil, kendisine böyle bir şey bildirilmediğini ve Pazartesi (bugün) görevinin başında olacağını söyledi.

'BANA DANIŞILMADI'
Temel Kotil, yöneticilere yönelik yazdığı e-posta mesajında, şunları kaydetti: "Özel büronun benim izne çıktığımla ilgili sizlere bir e-mail gönderdiğini az önce öğrendim. Bana danışılmadan bu e-mail gönderilmiştir. Özellikle böyle bir dönemde, şirketin bütün yöneticilere ihtiyaç duyacağı bu günlerde benim izne çıkmam imkansızdır. Siz yönetici arkadaşlarım özel durumunuz yoksa gelecek hafta boyunca izin kullanmayın."