Basketçilere reklam şoku

Anadolu Efes'in son reklamında gizli kamera sürprizi yaşandı. Oyuncular en doğal halleriyle filme yansıdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Şubat 2013 Güncelleme 22 Şubat 2013, 00:00
Basketçilere reklam şoku

İÇİNDEKİLER

Anadolu Efes Spor Kulübü oyuncuları, kulübün yeni reklam filminde haberleri olmadan rol aldı. Basketbolcular, reklam filminde gizli kameralarla görüntülendi. Filmde, Anadolu Efes oyuncuları bir klasik müzik konserine gittiklerini zannediyor. Kısa bir klasik müzik dinletisinin ardından, orkestra Duman'ın 'Senden Daha Güzel' şarkısını çalmaya başlıyor. Bu sırada Anadolu Efes taraftarlarından birisi ayağa kalkıyor ve şarkıyı söylemeye başlıyor. Daha sonra birer, ikişer ayağa kalkarak, toplam 540 kişilik figüran ekip şarkıya eşlik ediyor. 15 gizli kamera kullanılarak gerçekleştirilen bu sürpriz çekimden habersiz olan basketbolcular ise şaşkınlık içinde olan biteni seyrediyor.

'HEPİMİZ ÇOK ŞAŞIRDIK'
Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi'nde yapılan çekimlerde toplamda 750 kişi görev yaptı. Reklam filmiyle ilgili konuşan Anadolu Efes Spor Kulübü Genel Menajeri Engin Özerhun, çok titizlikle ve gizlilik içinde yürütülen bir çekim olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Ortaya çok doğal ve biraz da gülümseten bir içerik çıktı. Takımımızı bir araya getiren duygusal bir çalışma oldu."
Kerem Tunçeri: "Hepimiz şoke olduk. Yüzlerimizdeki ifadeler biraz komik olmuş."
Kerem Gönlüm: "Hayatımda yaşadığım en güzel ve heyecanlı tecrübelerden biriydi."
Sinan Güler: "Reklamı bilmeden de parçası olmak ve yaratılacak etkide az da olsa emeğimizin olması, beni daha da mutlu ediyor."


ÖZLEM KAMER TERCANLI