Toplu taşıma

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel'in güzel eşi Zeynep, arkadaşları ile dışarı çıktı. Milyon dolarlık arabalarını evde bıraktı. Bunun yerine İETT otobüsünü kullandı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Aralık 2012 Güncelleme 04 Aralık 2012, 02:31
Toplu taşıma

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel, Türkiye'nin en çok kazanan sporcularından biri olarak akıllara kazındı. Dünyalar güzeli eşi ise herkesi kendine hayran bıraktı. Geçtiğimiz yıl Volkan Demirel ile evlenen Zeynep Demirel, mütevazı tavrıyla da beğeni kazandı. Belçika Güzeli seçilen Zeynep, geçtiğimiz hafta eşinin Kayseri deplasmanında olması nedeniyle kız arkadaşıyla dışarı çıktı. Ancak Zeynep, villalarının garajlarındaki milyon dolarlık otomobiller yerine toplu taşımayı kullandı. İlk olarak Ataşehir'de bir alışveriş merkezine gitti. Burada arkadaşları ile yemek yiyip hatıra fotoğrafı çektirdi.

AKBİL BASTI...
Güzel manken, daha sonra ise Avrupa Yakası'na geçti. Yakın dostu olan oyuncu Beste Vural ile birlikte Kabataş'da İETT otobüsüne bindi. Akbil basıp koltuğa geçti. Otobüste çektiği fotoğrafı sosyal paylaşım sitesi twitter'da hayranlarıyla paylaştı. Vapura gitmek için otobüse bindiğini söyledi.

VOLKAN KAZANIYOR GAZA BASIYOR
Volkan-Zeynep Demirel çiftinin garajı, milyon dolarlık araçlardan oluşuyor. Çiftin, son model Porsche, Lamborghini ve Bentley marka araçları bulunuyor. Bu otomobillerin toplam değeri ise 5 milyon dolar (yaklaşık 10 milyon TL). Bu arada örnek çift, Acarkent'teki 1.5 milyon dolarlık bir villada yaşıyor.