0 / 0ºC
Detaylı Hava Durumu

Navigasyon şimdi de motorlarda

takvim.com.tr / 08.10.2009 21:35 EKONOMİ
Öte yandan Navking Navigation firması da dünyada ilk kez motorsikletler için üretilen navigasyon cihazını fuarda görücüye çıkardı. Alet, diğer navigasyon cihazlarından farklı olarak, su geçirmiyor ve kırılmalara ve çarpmalara karşı daha dayanıklı bir malzemeden üretiliyor.

tüm haberler

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan TAKVİM veya takvim.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

ANA SAYFA | GÜNCEL | EKONOMİ | SOSYAL GÜVENLİK | SİYASET | DÜNYA | SPOR | YAŞAM | KÜLTÜR SANAT | SAKLAMBAÇ | TELEVİZYON | ASTROLOJİ
YAZARLAR | YAZI DİZİSİ | SAĞLIK | EMLAK & OTO | TEKNOLOJİ | TATİL & TURİZM | E-GAZETE | GALERİ | ARŞİV | KÜNYE | BİK İLANLARI | GİZLİLİK BİLDİRİMİ | RSS | OYUN
Copyright © 2003-2012 Tüm hakları saklıdır. TURKUVAZ GAZETE DERGİ BASIM A.Ş.