Hilton lobisi

Mirasyedi Paris Hilton, ünlü oteller zincirinin varisiydi! Ancak o sansasyonel hayatıyla gündemden düşmedi. Şimdi de ABD Başkanı Trump’a yöneltilen taciz suçlamalarını değerlendirdi! Ona destek verdi. Hatta “İftirayı atan kadınlar Trump’la birlikte olmak istedi” dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ağustos 2017 Güncelleme 17 Ağustos 2017, 01:34
Hilton lobisi

İÇİNDEKİLER

Donald Trump ABD başkanı seçildi. Hem koltuğa hem de dünya gündemine yerleşti. Gafları ve skandalları ile tartışmalardan eksilmedi. Hatta 71'lik başkana taciz suçlamaları yöneltildi. Kadınların hedefinde olan Trump'a destek ise Paris Hilton'dan geldi. Hilton otellerinin varisi olan Hilton, bir dergiye röportaj verdi. Kendisini 'feminist' olarak nitelendirdi. Feminizmin kendisi için 'kız gücü' olduğunu söyledi. "Buna ilgi duyuyorum" dedi. Tam bu sırada muhabirden can alıcı soru geldi. Muhabir, Hilton'a ABD Başkanı Trump'ın kadınlarla ilgili sözlerini söyledi. Trump'ın kadınlar hakkında kullandığı "Onları..larından avuçlarım" şeklindeki ifadeleriyle ilgili soru yöneltti. Hatta Trump'ın 15 kadın tarafından ortaya atılan tacizle suçlandığını kaydetti. Bunun üzerine Hilton, bu kadınların amacının dikkat çekmek olduğunu söyledi. Ardından şöyle devam etti: "Bence onlar yalnızca ilgi çekmek ve ünlü olmak istiyor. Bana öyle geliyor ki insanlar genel olarak, fırsatlardan istifade etmeye çalışır. Rüşvet isterler ya da sus payı veya hiçbir şey olmamış olsa da bir şekilde bunu paraya çevirmek isterler. Yani sonuç olarak ben bunların hiçbirine inanmıyorum. Ve onların da (iddiaları ortaya atanların) Trump'la birlikte olmaya çalışmış olduğuna eminim. Çünkü gördüğüm birçok kadın Trump'tan çok hoşlanıyor, çünkü o çekici ve yakışıklı biri. Dolayısıyla pek çok kızın böyle hikayeler uydurduğunu sanıyorum. Bunları pek ciddiye almadım. Bir şeyler kulağıma geldi, inanmadım."

'SON DERECE KİBAR BİRİ...'
Muhabir ayrıca Trump'ın, 2003 yılında katıldığı bir televizyon programında, Hilton'u ilk kez 12 yaşındayken gördüğü ve kendisini çekici bulduğu yolundaki sözlerini de hatırlattı. Bunu rahatsız edici bulup bulmadığını sordu. Paris Hilton bu soruya da programın sunucusunu kastederek şu yanıtı verdi: "Howard insanlara garip şeyler söyletmeyi sever, insanlar da normalde söylemeyecekleri şeyleri onun programında söyler. Hiç de rahatsız edici bulmadım. Trump hiç de öyle biri değildir, her zaman son derece kibar olmuştur."

AJANSINA KAYITLIYDI
36 yaşındaki Paris Hilton, dünyanın en zengin ailelerinden birinin kızı olarak dünyaya geldi. Hilton otellerinin varisiydi. Bir süre önce verdiği bir röportajda "15 yaşında New York'a taşındım ve Donald Trump'ın model ajansına kayıt oldum. Böylece kendi imparatorluğumu kurdum" demişti.



OYLAR TRUMP'A...
Paris Hilton, seçimden önce Donald Trump'a oy vereceğini söylemişti. "Onu küçüklüğümden beri tanırım" demişti. Bu arada Hilton, Trump'ın kızlarının da arkadaşı.