Gucci’k kaptık!

Annelerin en büyük silahıydı! Her insan evladı bir gün mutlaka onun acısını tattı! Ancak terlikler bu kez moda dünyasını hedef aldı. İtalyan markası Gucci, anne terliğini 495 dolardan ( bin 800 TL) sattı. Bu tasarımların arkasında ise ünlüleri giydiren Kate Young vardı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Haziran 2017 Güncelleme 27 Haziran 2017, 00:17
Gucci’k kaptık!

İÇİNDEKİLER

Moda, podyumlardan çıkıp evlere dadandı. Dünyaca ünlü firmalar, ne yapacağını şaşırdı. Onlardan biri de İtalyan Gucci markasıydı. Gucci, ayakkabıdan çantaya kadar her daim kendi akımını yarattı. Ancak bu kez terliklerin altında kaldı. İtalya'nın dünyaca ünlü moda markası, anne terliklerine ev attı.



YENİ MODELLER GELİYOR
Tasarımcılar, kadınların yanından çıkarmadığı terliklerin üzerine Gucci yazısını yazdı. Sonra da en düşüğü 190 dolardan (700 TL) satmaya başladı. Bu modellerin en pahalısının ise 495 dolar (bin 800 TL) olduğu açıklandı. Tasarımlar peynir ekmek gibi satılmaya başlandı. Söz konusu tasarımları yapan kişi ise ABD'li ünlü stilist Kate Young'tı. Young, tasarımını şu sözlerle anlattı: "Evden, sokaktan ve rahatlıktan esinlendim. Farklı modellerim de yolda. Beni takipte kalın."