Masal bitti

Süreyya Kaşıkçı, işadamı Adnan Kaşıkçı ile yaptığı evlilikte tanındı. Boşandığında ise tam 874 milyon dolar tazminat kazandı. Ancak o gösterişli hayatından eser kalmadı. Londra’da otobüse yetişmeye çalışırken yakalandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Haziran 2017 Güncelleme 25 Haziran 2017, 01:55
Masal bitti

İÇİNDEKİLER

Tüm dünya, onu milyarder Adnan Kaşıkçı'nın eşi olarak tanıdı. Yaşadığı yaşam, prensesleri bile kıskandırdı. 1974'de 874 milyon dolar nafaka alıp boşandı! Servetini nereye harcadığı merak konusu olan Süreyya Kaşıkçı, geçtiğimiz günlerde İngiltere'de objektiflere yansıdı. Gösterişli hayatından eser kalmayan Kaşıkçı, alışveriş arabasıyla otobüse yetişmeye çalışmaktaydı. Bir dönem tek bakışıyla binlerce erkeği etkileyen, giydiği, taktığı her şey moda haline gelen Süreyya Kaşıkçı, İngiltere Lenicester'da 1941 yılında Sandra Daly ismiyle gözlerini açtı.

EVLİLİK 13 YIL SÜRDÜ...
1961'de dünyaca ünlü silah tüccarı Adnan Kaşıkçı ile evlenip Süreyya adını aldı. Evliliğin ardından İslam'ı seçen Süreyya'nın hayatı bir imzayla bambaşka bir hal aldı. Güzelliği ve imkanlarıyla prensesleri bile kıskandırdı. Adnan Kaşıkçı ile 13 yıllık evliliğinden 5 çocuğu olan Süreyya, 1947'de boşanıp 874 milyon dolar (1.4 milyar lira) tazminat kazandı. Ancak servetini nereye harcadığı hep sır olarak kaldı. Kaşıkçı'nın şimdilerde çiçekçilik yaptığına dair iddialar ortaya atıldı. Söylentiler sürerken Süreyya, geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı. Üzerinde pembe bir şapka, kırmızı mont, spor ayakkabı, tekerlekli alışveriş arabası vardı. Otobüs durağına yetişmeye çalışan Kaşıkçı, şimdi Londra'da 400 pounda bir dairede yaşamaktaydı. Katıldığı eski davetlerden eser kalmayan Kaşıkçı'nın tek sosyal aktivitesi ise barlarda Chelsea maçı izlemekti.



İngiltere'nin başkenti Londra'da kamealara yakalanan Süreyya Kaşıkçı'yı gören tanıyamadı. Eski ihtişamından eser kalmayan Kaşıkçı, yanında bulunan alışveriyş çantasıyla otobüse binip gözlerden uzaklaştı.


Fotoğrafçı Norman Pakinson Süreyya Kaşıkçı için 'Fotoğrafını çektiğim kadınlar içinde en fazla doğal güzelliğe sahip kadın' yorumunu yapmıştı
.



SİNEMA, DİSKO, SUİT
Süreyya Kaşıkçı, bir zamanlar bu yatta en özel partilere, davetlere katıldı. Adnan Kaşıkçı'ya ait yatın değeri, 150 milyon dolardı (37,5 milyar Türk Lirası). Yatta bir helikopter pistinin yanı sıra, üç radar, uluslararası haberleşme bağlantısı kuran uydu sistemi, otomatik pilot, sinema, havuz, disko, 11 süit oda ne bulunmaktaydı.