‘Sahra’rlı madde

Terörsevici Almanya hala akıllanmadı. PKK ve FETÖ için Türkiye’yi karşısına aldı. Hatta İncirlik’ten çekileceğini açıkladı. Bu koroya Sol Parti Federal Grup Başkanı Sahra Wagenknecht da katıldı. “Silah satışını da durduralım” şeklinde bir çağrı yaptı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mayıs 2017 Güncelleme 21 Mayıs 2017, 01:16
‘Sahra’rlı madde

İÇİNDEKİLER

Almanya yıllarca Türkiye düşmanı terör örgütlerine silah ve militan yolladı. PKK'nın inlerinden Alman silahları çıktı. DHKPC'li hainler, Türkiye'de kalleş saldırılar yapıp Almanya'ya kaçtı. Almanlar'ın akıl oyunlarıyla planlar hazırladı. Bu karanlık lobiye FETÖ de katıldı. hEDEFte türkiye var Almanya, halkına kurşun yağdıran FETÖ'nün askerlerine sığınma hakkı tanıdı. Ancak Türk Devleti'nin sabrı taştı. Türkiye, "Teröristleri iade edin" diye sert çıktı. Ancak Almanya anlamadı. Hatta hiçbir şey olmamış gibi Adana'daki İncirlik Üssü'nde bulunan Alman askerlerini ziyaret etmeye kalkıştı. Türk makamları ise başta Savunma Bakanı Ursula Von der Leyen'in bulunduğu Alman heyete kapıları açmadı. Almanlar neye uğradığını şaşırdı. Ardından "İncirlik Üssü'nden çekiliriz" açıklamasını yaptı. Türk makamları umursamadı. Almanya'nın İncirlik çıkışlarına Sol Parti Federal Grup Başkanı Sahra Wagenknecht da katıldı. Terör örgütü PKK hayranı olan Sahra Wagenknecht, "Türkiye'de son gelişmeler göz önüne alındığında, İncirlik'teki Alman askerlerinin geri çekilmesi gerekir" ifadesini kullandı. Ancak Alman vekil bununla sınırlı kalmadı. Terör örgütü PKK'ya her türlü desteği veren Wagenknecht, "Türkiye'ye silah satışının durdurma zamanı gelmiştir" ifadelerini kullandı. Öte yandan Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel ise yine Türkiye'yi hedef aldı. Gabriel, Türkiye'nin teröristleri iade edilmesine yönelik çağrıyı şöyle yorumladı: "Bu kanunlarımızın, anayasamızın ihlalidir, böyle bir şey yasak."

İKİYE BÖLÜNDÜLER!
İNCİRLİK, Almanya'yı ikiye ayırdı. Çekilme tartışmaları, Almanya'da hükümette yer alan Başbakan Angela Merkel liderliğindeki Hristiyan Birlik (CDU/CSU) partileri ile Sosyal Demokrat Parti'nin (SPD) arasını açtı. Hükümet Sözcüsü Steffen Seibert, Başbakan Merkel'in NATO zirvesinde Gabriel'in tartışmaya açtığı konuyu gündeme taşıyıp taşımayacağına ilişkin soruya, "Burada bir ayrım yapmak gerektiğini düşünüyorum. İncirlik Alman Ordusu'nun DEAŞ karşıtı koalisyona katkı yapmak için kullandığı bir Türk hava üssü" açıklamasını yaptı. Hristiyan Demokrat Birlik Partisi (CDU) milletvekili Rederich Kiesewetter de "Biz CDU-CSU olarak AWACS misyonun arkasındayız. Biz NATO'nun birlik içinde olmasını istiyoruz." ifadesini kullandı. Dışişleri Bakanı Gabriel ise Seibert'i eleştirerek, "Seibert'in Türkiye ile karşı karşıya gelmemeye çalışmasını anlıyorum" şeklinde konuştu.


Terör örgütlerini bağrına basan Almanya, geçtiğimiz günlerde milletvekillerinden oluşan heyeti İncirlik Üssü'nü ziyarete gönderdi. Ancak heyet, içeri giremeden uçaklarına binip Almanya'ya gitti.


Sol Parti Federal Başkanı Sahra Wagenknecht, Türkiye düşmanlığıyla prim yapmaya çalıştı. Silah satışını durdurmak isteyen Wagenknecht, Türkiye'ye karşı yaptırımların arttırılmasını savundu
.