Suç maki'nazi'

Konu Türkiye olunca terör örgütlerini bile destekleyen Almanya, tüm Nazi uygulamalarını devreye soktu. Türk bakanların, Almanya’daki toplantılara katılmasını yasakladı. Son olarak Can Dündar’ın yerini gazetemize gösteren Alman gazeteci Martin Lejeune’ye ceza üstüne ceza yağdırdı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Mart 2017 Güncelleme 07 Mart 2017, 02:06
Suç maki’nazi’

İÇİNDEKİLER

Almanya, Nazi dönemine geri döndü. Tüm dünyaya demokratik oldukları ve fikir özgürlüklerine saygı duydukları yalanını söyleyen Almanlar, konu Türkiye olunca hiçbir insan haklarına uymayan yasaklara sarıldı. Türkiye düşmanlığı için terör örgütü PKK, DHKP-C ve FETÖ'ye açıktan destek veren Almanya geçtiğimiz günlerde ise ülkede yaşayan milyonlarca Türk vatandaşıyla buluşacak olan Türk bakanların toplantılara katılmasını yasakladı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın Gaggenau kentindeki toplantısının iptaliyle başlayan süreçte, Nihat Zeybekci'nin iki, Mevlüt Çavuşoğlu'nun ise üç toplantısı iptal edildi. Almanya'nın bu Nazi uygulaması kısa sürede İsviçre, Avusturya ve Hollanda'ya da sıçradı.

SİSTEMATİK İŞKENCE...
Türkiye'yi karalayan Can Dündar'a sahip çıkarak basın özgürlüğü dersi vermeye çalışan Almanya, bu konuda da sınıfta kaldı. Konu Türkiye düşmanlığı olunca Almanya basın özgürlüğü kurallarını da rafa kaldırdı. Geçtiğimiz günlerde Can Dündar ile röportaj yapmaya Berlin'e giden Haber Müdürümüz Mevlüt Yüksel'in Berlin'deki ofise gitmesine yardımcı olan Alman gazeteci Martin Lejeune, Alman hükümetinin saldırısına maruz kaldı. Daha önce Alman hükümetinin yalanlarını ve iki yüzlülüğünü ortaya çıkardığı için polisler tarafından şiddete maruz kalan gazeteci bu kez maaşından oldu. Lejeune geçmişte Hürriyet'in ortağı Axel Springer, kendi medyasında çalışması için iş önermiş, ancak Axel Springer tarafından dayatılan "ABD ve Yahudiler hakkında olumsuz hiçbir yazı yazmayacaksın" kağıdını imzalamadığı için bu iş gerçekleşmemişti. 15 Temmuz sonrası darbe karşıtı yazılar yazan Lejeune bu nedenle "Türk dostu" ve "AK Partili" diye yaftalandı ve Almanya'da kimse ona iş vermedi. Almanlar son olarak Berlin'de Can Dündar'ın ofisini gazetemize gösterdiği için işsizlik maaşından oldu. Martin'in AK Parti için çalıştığını iddia eden hükümet, bu nedenle Martin'in bin 100 Euro'luk maaşını keserek Alman gazeteciyi kirasını bile ödeyemez hale getirdi.


Lejeune, Haber Müdürümüz Mevlüt Yüksel'e yardım ettiği için ceza aldı.


MEVLÜT YÜKSEL