İşte benim hayranım!

Mack Horton’un hayranı, yüzücünün bedenindeki benin değiştiğini fark etti. Durumu olimpik sporcunun sağlık ekibine bildirdi. Erken müdahale ile kanserden kurtulan Horton, hayranına teşekkür etti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ekim 2016 Güncelleme 26 Ekim 2016, 04:44
İşte benim hayranım!

İÇİNDEKİLER

Avustralyalı yüzücü Mack Horton'un (20) hayatı, hayranından aldığı bir maille adeta değişti. Rio Olimpiyatları'nda 400 metrede altın madalya kazanan yüzücünün eski fotoğraflarına bakan hayranı, Horton'un vücudundaki bir bende değişiklik fark etti. Durumu hemen yüzücünün sağlık ekibine attığı maille haber verdi. "Eski ve yeni fotoğraflarını incelerken vücudundaki bende değişiklik olduğunu fark ettim. Benin büyüdüğünü ve koyulaştığını görebilirsin. Doktora git" dedi.

OPERASYON GEÇİRDİ
Hayranının uyarısını dikkate alan olimpik yüzücü Avustralya'nın Melbourne kentindeki bir klinikte bıçak altına yattı. Söz konusu beni aldırdı. Operasyondan sonraki görüntüsünü Instagram hesabında da yayınlayan Horton, "Bir hayranım göğsümdeki benin tehlikeli olabileceği konusunda bir e-posta göndermişti. Onu dinleyip doktor kontrolüne gittim. Söz konusu ben tehlikeliymiş" mesajını paylaştı. Bene erken müdahale edilmezse kansere yol açabileceğini söyleyen yüzücü, "Hayranıma çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.