Bijitanya

ABD askerleri, Rakka'da DAEŞ'e yönelik operasyon başlattı. Terör örgütü YPG'nin armasını taktı! Gerekçeleri ise kamuflajdı! Ancak İngiltere terör seviciliğini saklamadı. Eline hem YPG hem de YPJ flamasını alan kadın, Büyük Britanya Krallığı'nın başkenti olan Londra'da şov yaptı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mayıs 2016 Güncelleme 30 Mayıs 2016, 02:00
Bijitanya

İÇİNDEKİLER

Askerimiz polisimiz, hainlere karşı vatan nöbeti başlattı. Doğu ve Güneydoğu'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar hız kazandı. Ancak Avrupa Birliği ve ABD, Türkiye'nin "terörist" ilan ettiği kanlı örgütleri bağrına bastı. ABD de "terör dostu" ülkeler arasında ilk sırada yer aldı. Bebek katili PKK'nın, Suriye'deki kolu olan PYD/ YPG'yi muhatap aldı. Amerikan askerleri, Rakka'da terör örgütü DAEŞ'e yönelik düzenlenen operasyona katıldı. Omuzlarında terör örgütü PYD/ YPG'nin arması vardı. Kendilerine "Lions Of Rojava" 'Rojava'nın Aslanları" diyen ABD'liler omuzlarındaki terör armasıyla DAEŞ'e karşı operasyon başlattı. Türkiye bu kirli ittifaka sert çıktı.

HİZMETLERİ BİTMİYOR
Bunun üzerine ABD, "Kamuflaj gereği arma kullanıldı" açıklamasını yaptı. Ancak İngiltere, ABD kadar "kamuflajlı" davranmadı. YPG, Büyük Britanya Krallığı'nın göbeğinde adeta şov yaptı! Terör örgütü YPG'nin sözde kadın kolu YPJ üyesi olan bir kadın İngiltere'nin başkenti Londra'da sahneye çıktı. Eline terör örgütünün sözde flamasını alıp salladı. teröristbaşı Öcalan lehine sloganlar attı. Terör örgütünün bu şovuna Kraliçe Elizabeht'in güvenlik güçleri ses çıkarmadı. Bu tablo da Türkiye'nin terörle mücadelesinde yalnız kaldığını bir kez daha kanıtladı. Öte yandan geçtiğimiz Nisan ayında da İngiltere'de "PKK şov" vardı. Kraliçe'ye bağlı olan Avam Kamarası'nda "Öcalan Özgürlük" kampanyası başlatıldı. Kanlı kampanyaya Öcalan'ın yeğeni HDP'li Dilek Öcalan da katıldı.

EN KRALİÇE DESTEK!
İngiltere, terör örgütü PKK ile uzantılarını desteklemekten vazgeçmedi. Kraliçe Elizabeth'e bağlı olan Lordlar ve Avam Kamarası'nın üyeleri terör örgütü PKK için hizmetlerini seferber etti. Ancak Kraliçe tepki göstermedi.

Terör örgütü YPG ile YPJ'nin flamasını taşıyan bu kadın, Londra'da rahat rahat turladı. Öcalan lehine slogan attı. Ancak hiçbir İngiliz güvenlik birimi ona yaklaşmadı.