Antalya'ya geliyoRUS!

Rusya'daki araştırmada, Antalya'da tatil yapan her 10 Rus'tan 8'inin bu yıl da geleceği ortaya çıktı Rus 1. Kanalı dün Antalya'da çekim yaptı. Yalan habere imza atan kanal, araştırmayı görmedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Şubat 2016 Güncelleme 09 Şubat 2016, 01:33
Antalya’ya geliyoRUS!

İÇİNDEKİLER

Rus jetini düşürdükten sonra, Putin ergen çocuklar gibi davranmaya başladı. Türkiye'den sebze ve meyvelerin ithalatını yasakladı, zararını Ruslar gördü. Ruslar'ın Türkiye tatiline gitmemesini isteyen Putin, yine beklediği karşılığı bulamadı. Ardından Rus 1. Kanalı, Antalya'nın Alanya ilçesine geldi, Fethullahçı Terör Örgütü'nün yalanlarına sarıldı.

SESSİZLİK VAR!
Rus turistlerin gelmeyecek olması nedeniyle otellerin satışa çıkartıldığını iddia eden kanal muhabiri, "Türk otelleri Rusların yerine gelecek turist arıyor. Türklerin son yıllarda her şey dahil otelleri Ruslara yönelikti. Yine onlar için Türk kıyılarında Kremlin'in kopyasını diktiler, Rusçayı ve "Olivye" (Rus salatasını) öğrendiler. Eskiden kış aylarında tur firmaları otel rezervasyonları yapıyorlar, charter seferler ayarlıyorlardı. Bu sene ise sessizlik var" dedi. Ancak Rusya'da yapılan bir araştırma, bu yalanı da çökertti.



KREMLİN RAHATSIZ
Rusya'da yapılan bir araştırmada, en az bir kez Antalya'ya tatile giden Ruslar'a, "bu yıl Türkiye'ye gitme ihtimaliniz var mı?" sorusu yöneltildi. Yüzde 80'i, "Evet, Türkiye'ye gitme fikrine sıcak bakıyorum. Çünkü Hem fiyatları uygun hem de bizi çok iyi tanıyorlar. İspanya ve İtalya, Türkiye'nin en az 3 katı daha pahalı" cevabını verdi. Araştırmanın sonuçları Kremlin'i de rahatsız etti.