Fransa bombası

"Canlı bomba" diye özel fotoğrafları servis edilen Faslı Nabila Bakkacha, mağdur olduğunu ve konuyu yargıya taşıdığını söyledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Kasım 2015 Güncelleme 27 Kasım 2015, 01:39
Fransa bombası

İÇİNDEKİLER

Fransa, 13 Kasım'da tarihinin en büyük terör saldırısıyla sarsıldı. DAEŞ'in canlı bombaları, Paris'te 7 noktaya saldırdı. 129 kişi can verirken, 300 kişi de yalandı. Bir eve yapılan baskında saldırıların beyni olduğu iddia edilen Fas kökenli Belçika vatandaşı Abdelhamid Abaaoud'un öldürüldüğü, Abaaoud'un kuzeni olan kadın canlı bomba Hasna Ait Boulahcen'in ise kendisini patlattığı açıklandı. Kadın canlı bombanın fotoğrafları ise olay yarattı. Fransa, AB'nin ilk kadın canlı bombası Hasna Ait Boulahcen diye başka bir kadının fotoğrafını yayınlandı. Fotoğrafların, Fas'ta yaşayan evli ve 3 çocuk annesi Nabila Bakkacha'ya ait olduğu ortaya çıktı. Bakkacha, banyo küvetinde çekilen fotoğraflarının da içinde olduğu görsellerin, Hasna Ait Boulahcen'e olan benzerliğinden faydalanan eski bir arkadaşı tarafından Fransız bir gazeteciye satıldığını anlattı. Faslı kadın "Ben terörist değilim" diye haykırdı.



Faslı Bakkacha, canlı bombaya benzerliğinden faydalanan bir arkadaşının servis ettiği fotoğrafları yüzünden mağdur oldu.