Kortta Rusya Amerika savaşı!

Sharapova'yı hem de tenisçi sevgilisi Grigor'u hedef aldı. Kavganın ardında ise Grigor vardı! Zira yakışıklı sporcu bir dönem Serena ile aşk yaşamıştı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Haziran 2013 Güncelleme 25 Haziran 2013, 00:00
Kortta Rusya Amerika savaşı!

İÇİNDEKİLER

Tenisin iki yıldızıydı. Maçları çığlıklı ve sayılıydı. Ancak bu kez ABD'li tenisçi Serena Williams (31) ile Rus raket Maria Sharapova (26), sevgili yüzünden kapıştı! Her şey Williams'ın, Rolling Stone dergisine verdiği röportajla başladı. Siyahi yıldız, Bulgar tenisçi Grigor Dimitrov ile birlikte olan Sharapova'yı hedef aldı.

'EVLİ VE ÇOCUKLU'
Serena, "Konuşmasına 'Çok mutluyum' sözleriyle başlıyor. Kara kalpli bir adamla yaşamak istiyorsa, bu onun bileceği bir iş" diye açıklama yaptı. Rus tenisçi ise bu pası sert bir şekilde yanıtladı. Sharapova, Williams ile Fransız tenis antrenörü Patrick Muratoğlu'nu topa tuttu. "Konuşmak istiyorsa, evli ve çocuk sahibi olan sevgilisine baksın" ifadesini kullandı. Peki bu sinirin ardında ne vardı. Cevap ise yine aşkta saklıydı. İddiaya göre Sharapova'nın yeni aşkı Grigor, daha önce de Serena ile birlikte olmuştu. Grigor ile büyük bir aşk yaşayan Serena, eski sevgilisini unutamadı. En büyük rakibiyle birlikte olan Grigor'u topa tuttu. Bundan Sharapova da nasibini aldı.

ÖZÜR DİLEDİ
Tartışmalar sürerken ilk özür geldi. Serena Williams, Sharapova'dan özür diledi. Williams, Tenisçiler Partisi'nde karşılaştığı Rus rakibinin karşısına geçti. Kendisini affetmesini istedi. Gazetecilere konuyla ilgili bir açıklama yapan Serena, "Maria, maalesef bulunmaması gereken bir tartışmaya dahil edildi. İlk özür dileyen ve elini ilk uzatan benim. Çünkü insanları inciten veya yanlış anlaşılan bir şey yaptığımı hissettiğimde böyle davranırım" diye konuştu. Bu zeytin dalı, az da olsa buzları eritti.

Kariyerinde 16 "grand slam" şampiyonluğu bulunan Williams, Sharapova ile oynadığı 16 maçın 14'ünü kazandı. Williams'ın 52,Sharapova'nın ise 29 tekler şampiyonluğu var.

Grigor Dimitrov tenis dünyasında adını başarısıyla değil, aşklarıyla duyurdu. İki ezeli kadınla peşi sıra aşk yaşayan Dimitrov, maçın galibi oldu.