Şenol Güneş'i yakacak rapor ortaya çıktı

Giriş Tarihi 25 Eylül 2017, 00:00 Güncelleme 25 Eylül 2017, 11:59
Şenol Güneş’i yakacak rapor ortaya çıktı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in derbideki küfürleri raporlara yansıdı. Şenol Güneş'in karşılaşmanın 58.dakikasında faul kararı sonrası kullandığı ifadeler hem hakem hem de temsilciler raporlarına yazıldı. Tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilecek olan tecrübeli hocayı en az kaç maç ceza bekliyor?

Fotomaç'ın haberine göre Fenerbahçe maçında hakem Ali Palabıyık'a küfür ettiği gerekçesiyle tribüne gönderilen Şenol Güneş'e ceza yolda.

Karşılaşmanın 58. dakikasında Pepe'nin Valbuena'ya yaptığı hakaretin arıdandan Ali Palabıyık tarafından faul düdüğü çalınmasına çok sinirlenen Güneş'in "Allah belanızı versin. Hepinizi s..m. Bunun neresi faul?" sözleri hakem raporlarına yansıdı.

Daha sonra deneyimli teknik direktörün televizyona yansıyan görüntülerde ise "O.. çocukları" şeklinde küfrü hakem tarafından duyulmadığı ve bu sebeple raporlara yansımadığı belirtildi. Ancak herkes tarafından izlenen bu görüntünün TFF hukukçuları tarafından incelemeye alındığı ifade edildi.

Disiplin talimatının "Kişilik haklarına saldırı, hakaret, tehdit ve tükürme" başlıklı 41. maddesinin (c) bendine göre işlem görecek olan Şenol Güneş'in en az 3 maç ceza alması bekleniyor.

Şenol Güneş'in 3 maç ceza alması halinde Trabzonspor, Gençlerbirliği ve Medipol Başakşehir maçlarında takımın başında olamayacak.