Teknik adamların maç sonrası yorumları

Beşiktaş doludizgin gidiyor... Bu sezon ligde oynadığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet, 2 beraberlik alan ve yenilgi yüzü görmeyen Siyah- Beyazlı takım UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı 3. maçında Partizan'ı 4-0 yenerken oynadığı futbolla göz kamaştırdı.

Giriş Tarihi 24 Ekim 2014, 00:00 Güncelleme 24 Ekim 2014, 10:35
Teknik adamların maç sonrası yorumları

İÇİNDEKİLER

- PARTİZAN TEKNİK DİREKTÖRÜ NIKOLIC

Nikoliç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok güçlü takım Beşiktaş'ın, Partizan'ın her hatasını cezalandırdığını kaydetti.

Beşiktaş takımı için "çok kaliteli" ifadesini kullanan Nikoliç, "Beşiktaş bizden iyiydi ve galibiyeti hak etti" diye konuştu.

Nikoliç, maçın bazı bölümlerinde iyi bir oyun sergilediklerini belirterek, takımlarına verdikleri destek için Partizan taraftarına teşekkür etti. Yenilgiye rağmen taraftarların kendilerin desteklemekten hiç vazgeçmediklerini kaydeden Nikoliç, "Partizan taraftarı en iyi şekilde bize destek oldu" dedi.

Nikoliç, gruplarındaki durumun bu maçın ardından değişmediğini ifade ederek, Tottenham ve Beşiktaş'ın grubun favorileri olduğunu sözlerine ekledi.

-SLAVEN
BILIC "Çok değerli bir galibiyet aldık"

Bilic, Partizan deplasmanını ''çok zor'' diye niteleyerek, çok önemli ve değerli bir galibiyet aldıklarını ve bu nedenle çok mutlu olduklarını söyledi.

İyi oynayıp kazanmayı hak ettiklerini anlatan Bilic, ciddi bir şekilde oynadıklarını ve rakiplerine tamamıyla üstünlük kurduklarını ifade etti.

Bilic, maça çok iyi başladıklarını ve erken bir gol bulduklarını kaydederek, oyundaki üstünlüklerini rakibe kabul ettirdiklerini ve çok iyi bir sonuç aldıklarını ifade etti.

Oyuncuların yüksek bir motivasyonla oynamalarının anlaşılabilir olduğunu çünkü Avrupa Ligi'nde oynadıklarını söyleyen Bilic, geçen sezon da motivasyonlarının yüksek olduğunu ve iyi bir başlangıç yaptıklarını ancak aldıkları bazı cezaların ve kötü sonuçların kendilerini olumsuz etkilediğini belirtti.

Bilic, bu gece olduğu gibi her şeyin istedikleri gibi gittiğinde bunun özgüvenlerini de yükselttiğini vurgulayarak, bazı şeyler zorlaştığında ise özgüvenin ister istemez olumsuz etkilendiğini kaydetti.

Takım karakteri oluşturmanın geceden sabaha olacak bir şey olmadığına işaret eden Bilic, bunun belirli bir süreç gerektirdiğini ve bazen uzun sürdüğünü anlattı.

Bilic, bu akşam çok iyi bir futbol atmosferi ve zemini olduğunu dile getirerek, "Biz bu akşam oynadığımız seviyeyi hangi maçlarda oynayamadık diye düşünelim. Rizespor maçı ve Eskişehirspor maçı. Yine rakipten daha iyiydik ama kötü bir zeminde, 80 bin kişi kapasiteli bir statta 4 bin taraftarla oynadığınız zaman, oyuncuları kırmızı bölgeye, yüksek motivasyona çekemiyorsunuz" diye konuştu.

Hem Partizan hem de Beşiktaş taraftarına teşekkür eden Bilic, taraftarların maç boyunca sportmence davranıp çok güzel ve pozitif bir futbol atmosferi oluşturduklarını da sözlerine ekledi.