Hızlı cesur öfkeli

Beşiktaş Teknik Direktörü Aybaba, yarınki F.Bahçe derbisinde Emre'nin Sow ve Webo ile bağlantısını kesip Fernandes, Holosko ve Niang gibi çabuk isimlerle rakip savunmayı vuracak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Mart 2013 Güncelleme 02 Mart 2013, 01:24
Hızlı cesur öfkeli

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, ligde yarın ezeli rakipleri Fenerbahçe ile yapacakları karşılaşma için rakibi imha planını kurdu. Deneyimli teknik adam, Fenerbahçe'nin ileri uçla bağlantısını kesmek için Emre'nin Sow ve Webo ile olan pas trafiğine sekte vuracak. Böylece rakibi durdurmayı planlayan Aybaba, Fernandes, Holosko ve Niang gibi etkili hızlı isimlerle de rakibin ağır kalan savunmasını dağıtacak.

EMRE, TORAMAN'A EMANET...
Oyuncularından rakipten çekinmeden cesur, hızlı ve agresif bir oyun esgirlemelerini isteyen deneyimli teknik adamın, deneyimli isimlerden olan İbrahim Toraman'la yaptığı özel toplantıda, "Rakibin ataklarını Emre yönlendirecektir. Senden ona sahada adım attırmamanı ve ileri uçtaki Webo ve Sow ile pas bağlantısını kesmeni istiyorum" dediği öğrenildi. Aybaba'nın, Fernandes, Holosko ve Niang'a ise, "Rakibin savunması ağır kalıyor. Hızınız ve süratinizle onları dağıtmanızı istiyorum" dediği belirtildi.

SİVASSPOR 11'İ SAHADA OLACAK
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın geçen hafta Sivasspor'u yenen ilk 11'i değiştirmeyi düşünmediği kaydedildi.