Odom'u reddettik

Fenerbahçe Ülker Menajeri Mirsad Türkcan, NBA yıldızı Lamar Odom'un son 1,5-2 ay içerisinde kendilerine teklif edildiği ancak üzerinde durmadıklarını söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Şubat 2014 Güncelleme 21 Şubat 2014, 00:45
Odom’u reddettik

İÇİNDEKİLER

FENERBAHÇE Ülker menajeri Mirsad Türkcan, son olarak Los Angeles Clippers'ta forma giyen Lamar Odom'un kendilerine de teklif edildiğini dile getiren Türkcan, onun pozisyonunda bir oyuncuya ihtiyaçları olmadığı için teklifle ilgilenmediklerini söyledi.

UMARIM BAŞARILI OLUR
İspanya'nın Laboral takımına transfer olan Odum'un kaliteli bir oyuncu olduğunu ifade eden Türkcan, şöyle devam etti: "Lamar Odom kariyerli bir oyuncu, ama özel hayatında büyük problemleri var. Son 1,5-2 ayda herkese teklif ediliyordu. Bize de teklif edildi, ama ancak onun pozisyonunda bir oyuncuya ihtiyacımız olmadığı için fazla üzerinde durmadık. İnşallah spor hayatında çıkış gösterir. Herkesin hayatında bir kriz olabilir. O da bir kriz yaşıyor, kariyerli bir oyuncu. Başarılar diliyorum. Laboral Kutxa için iyi bir transfer." Mirsad, Fenerbahçe Ülker'in oyun kurucu arayışının devam ettiğini de sözlerine ekledi.