Galatasaray Liv Hospital'in Belgrad zaferi!

Euroleague'deki temsilcimiz G.Saray Liv Hospital, Avrupa'nın en zor deplasmanlarından biri olan Partizan deplasmanından galibiyet çıkardı. Aslan, 7. maçında 3. kez güldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Şubat 2014 Güncelleme 21 Şubat 2014, 01:08
Galatasaray Liv Hospital’in Belgrad zaferi!

İÇİNDEKİLER

G.SARAY Liv Hospital Avrupa'nın en zor deplasmanlarından biri olan Partizan'dan 78-70'lik skorla galip çıktı. Kritik yerlerde sahne alan Arroyo galibiyette önemli rol oynarken, Domercant da yıldızlaştı. Sarı-Kırmızılılar böylece Euroleague'de 7. maçında 3. galibiyetini elde etti. Carlos Arroyo 16 sayıyla maçın yıldızı oldu. Henry Domercant 23 dakikaya 18 sayı sığdırırken, Ender Arslan da 10 sayı, 6 asistle maçı tamamladı. Furkan 9 sayısının yanına 6 da blok eklerken, Hairston da 9 sayıyla oynadı. Ev sahibi takımda Bogdanovic 23 sayıyla sahanın en skorer ismi oldu.

CARLOS ARROYO İYİYDİ!
Galatasaray Liv Hospital koçu Ergin Ataman karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada, "Kazanmamız gereken bir maçtı. Partizan deplasmanları hep zor olmuştur. Kazandığımız için mutluyuz. Özellikle Arroyo çok iyi bir performans sergiledi. Onu ve tüm takımı kutluyorum" dedi. Sarı-Kırmızılı yöneticiler de galibiyetten dolayı oyuncuları kutladı.