Aslan

Aslanlar ve yükselen Aslan’ların gündemleri önemli farklılıklar göstermekte. Aslan burcunda doğanlar açısından yavaşlatıcı nedenler, kimi engeller daha dikkat çekici gözükürken, yükselen Aslanlar açısından kariyer alanında daha fazla ilerleme ve tecrübe kazanmak söz konusu. 2022 yılının özellikle ikinci yarısında fırsatların özellikle daha akıcı hale geleceğini söyleyebiliriz. Aslan burcunun ilk on gününde doğanlar bu olanaklardan daha çok yararlanacaklar. Bu yıl pek çok açıdan ilişkilerinizi nasıl değerlendireceğinize bağlı olarak farklı farklı sonuçlar getirecek. İş hayatında daha objektif ve esnek bir tavır geliştirmeniz yararınıza olacak. Çoğu zaman, başkalarının, ortakların hatta eşinizin durumu sizin için daha sorumlu ve bağlayıcı olabilecek durumlara işaret ediyor. Dolayısı ile bu dönemde tek başına düşünmek ve karar alıp ilerlemek pek mümkün olmayabilir.
Astrolog Binnur Sormageç Astrolog Binnur Sormageç Astroloji Yazarı

KOÇ
Bugünlerde zorlukların beraber üstesinden geldiğiniz kişilere sevginizi göstermek etrafınızdaki sevgi ve minnet aurasını da arttıracaktır.

BOĞA
Bu aralar İş ya da aşk alanında dişil enerjinin etrafınızda aktive olduğunu görebilir ve size huzur veren kişileri hayatınıza çekebilirsiniz.

İKİZLER
Aşk konusunda oldukça şanslı olacağınız günlerdesiniz ve ilk etapta kulağa zorlayıcı gelse de eğer sevginizi göstermek istiyorsanız gösterin, mutluluğunuz artacak.

YENGEÇ
Bir işi aşk ile yapmak olsun ya da ruh eşinizi bulmak ve romantik zaman geçirmek bağlamında oldukça güzel yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz.

ASLAN
Şansınızın iyiye döndüğü bugünlerde cinsiyetiniz ne olursa olsun kadınlardan destek alabilirsiniz. Zaman içerisinde de hedeflerinize yürüyerek başarıya geçebilirsiniz.

BAŞAK
Bugünlerde manevi süreçlerde size destek olan kişilere karşı sevginiz artabilir. Somut bir kazanım yaşamak için aktif bir yaşam benimsemeniz gerektiğini de unutmayın.

TERAZİ
Bugünlerde enerjinizin yükseleceği, etrafınızdaki kişilerle entelektüel sohbetler gerçekleştirebileceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

AKREP
Kısıtı ve dar bakış açılarını ortadan kaldırarak yürüdüğünüz taktirde partnerinizle ya da hayalinizdeki kişiyle ilişkiniz çok daha kozmik bir noktaya taşınabilir.

YAY
Yapı olarak kendinizi aynı anda birkaç şeyle meşgul edebiliyor ve pratik olduğunuzu görmek bazı hem cinsleriniz tarafından kıskanılabilir bir durum haline gelebilir.

OĞLAK
Sizden uzakta olan bazı kişilerin geldiği durumlar söz konusu olabilir. Siz olduğunuz yerde sabit kalırken bile etrafınızda bir şeyler dönmesi enerjinizi yükseltecek.

KOVA
Aşk ve tutkular anlamında güzel ve verimli bir zamandasınız.
Ayrıca spor gibi estetik görünmenize vesile olacak etkinliklere başlamak için de uygun bir gün.

BALIK
Bugünlerde şehir dışından ya da yurt dışından gelecek akraba ya da arkadaşlarınız ve bu kültürel farklılık size iyi gelecek. Keyifli zamanlar geçireceksiniz.

...
Devamını Oku

Aslan Burcu Genel Özellikleri

Grup: Ateş, erkek, pozitif, sabit Yönetici Gezegen: Güneş Renk: Koyu sarı, altın rengi, turuncu, kehribar Uğurlu Taş: Sarı safir

Yükselen Aslan Burcu Özellikleri

Yükselen burcu Aslan olan kişiler iyi niyetli, sevecen insanlardır. En büyük arzuları, çevrelerinde saygı gören insan olmaktır. Bunu bilinçli olsun ya da olmasın büyük bir arzu içerisinde yaparlar. İdealleri çok yüksektir. Ufak, tefek ayrıntılara önem vermez, hatta nefret ederler.

Burç Uyumu Hesapla
Cinsiyet
Kadın
Erkek
Yükselen Burç Hesapla
Doğum Tarihi
GÜN
AY
YIL
Doğum Saati
SAAT / DAKİKA
Doğum Yeri
İL
İLÇE
Boş yerleri doldurunuz.